Tipsa en kompis

2019-11-08

Tränaren om kraven på avgång: ”Funkar så här”

Rikard Norling har inga planer på att lämna AIK, tvärtom är han fast besluten om att göra vad som krävs för att ta revansch nästa säsong.Nu ger han sin syn på säsongen som gått, det defensiva spelet, vad som måste förändras till nästa år, kritiken och avgångskraven.– Björn skulle inte tveka en sekund på att ta bort mig om det vore så att han kände att jag inte hade rätt nulägesanalys, säger han.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

AIK

Grundat år: 1891

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

13:00

Polisen: ”Viktig signal mot den organiserade brottsligheten”

Efter en friande dom i Stockholms tingrätt fälls den förre AIK-spelaren och ytterligare en man nu i hovrätten för mutbrott. Fredrik Gårdare, poliskommissarien som leder aktionsgruppen mot kriminella inom idrotten, är nöjda med utfallet: ”Det är en viktig signal mot de kriminella nätverk som inblandade i matchfixning”

Tipsa en kompis

12:22

Försvarsadvokaten Johan Åkermark: ”Min klient är chockad och besviken”

– Jag har precis pratat med min klient (den före detta AIK-spelaren) och han är chockad och besviken över domen, säger försvarsadvokaten Johan Åkermark till SVT Sport.

Tipsa en kompis

11:07

Tidigare AIK-spelare fälls för mutbrott

Idag kom hovrättsdomen mot den tidigare AIK-spelare som stod misstänkt för matchfixning. Efter en friande dom i tingrätten fälls han nu i hovrätten och blir dömd till villkorlig dom och dagsböter för givande av muta.

Tipsa en kompis

11:04

Förre AIK-stjärnan döms i hovrätten

Hovrätten ändrar tingsrättens friande dom för Dickson Etuhu och en före detta elitspelare och dömer männen för givande av muta till villkorlig dom och dagsböter.Det meddelade Svea hovrätt klockan 11.00 på onsdagen.Etuhu stod tillsammans med en för detta elitspelare åtalad för att ha försökt muta AIK:s målvakt Kenny Stamatopolous.

Tipsa en kompis

Igår 20:47

Tariks kritik mot AIK: ”Är väldigt besviken”

Tarik Elyounoussi öppnar för att förlänga med AIK.Samtidigt riktar norrmannen kritik mot klubbens sportsliga ledning.–Jag är väldigt besviken över att klubben inte värvat fler spelare, säger Elyounoussi till TV2.

Tipsa en kompis

Sunday 10 November

Stockholmsderby i svenska cupen

Ett sällsynt derby mellan AIK och Djurgården. Det är vad som lottades fram i svenska cupen för damer nästa år.

Tipsa en kompis

Sunday 10 November

AIK:s glädjebesked – Goitom förlänger

AIK:s fans nåddes i dag av riktigt glädjebesked. Klubbikonen och lagkaptenen Henok Goitom, som redan nu är påtänkt som en framtida tränare, skrev i dag på för ytterligare ett år i klubben som spelare.

Tipsa en kompis

Sunday 10 November

JUST NU: Förlänger med lagkaptenen

Henok Goitom fortsätter i AIK.Enligt Aftonbladet är det nu klart att lagkaptenen förlänger sitt kontrakt med klubben.