Tipsa en kompis

2019-12-01

Milan avgjorde sent – mot Kulusevskis Parma

Dejan Kulusevski fick 90 minuter mot Milan - men lämnade planen poänglön.Efter att ha gått igenom hela november månad utan seger kom ett skönt trendbrott för Milan borta mot Parma.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Parma

Grundat år: 1913

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Monday 25 November

Planen för att snuva United och Arsenal

Dejan Kulusevski, 19, gör stor succé framför ögonen på storklubbarna.Men superlöftet, som är utlånad till Parma från Atalanta, har inte bråttom att ta nästa steg.– Jag har väldigt mycket kvar att lära, säger Kulusevski till Fotbollskanalen.

Tipsa en kompis

Sunday 24 November

”Svensk juvel - pärla av sällsynt skönhet”

Succén bara fortsätter.Dejan Kulusevski, 19, gjorde ett drömmål inför ögonen på Juventus sportchef.Nu hyllas han med toppbetyg i flertalet italienska medier.”Han är en pärla av sällsynt skönhet”, skriver SportParma.

Tipsa en kompis

Sunday 24 November

Kulusevski målskytt i ”svenskderbyt”

Dejan Kulusevski och Riccardo Gagliolo på ena sidan och Mattias Svanberg på den andra. Det var något av ett svenskderby när Parma gästade Bologna i Serie A. Dejan Kulusevski och Parma fick en fin start på matchen när 19-åringen curlade in 1-0 med vänstern. På övertid kvitterade schweizaren Blerim Dzemaili snyggt till 2-2 som också blev slutresultatet.

Tipsa en kompis

Sunday 24 November

JUST NU: Kulusevski slog till med drömmål

Han har slagit till igen.Dejan Kulusevski, 19, slog till med ett drömmål i derbyt mot Parma.Den svenske supertalangens tredje mål i Serie A.– Vart är den här sagan på väg? Det är ett klassmål, säger kommentatorn Jesper Hussfelt i C More.

Tipsa en kompis

Tuesday 12 November

Kulusevski: ”Då blev jag lite tyst och tänkte wow”

Livet leker för nittonåriga Dejan Kulusevski. En fin säsong i Parma har gett honom en plats i Janne Anderssons EM-kvaltrupp, och han kunde inte vara mer nöjd med sin tillvaro.
– Av tio är det en elva, så mår jag just nu.

Tipsa en kompis

Monday 11 November

Hyllas efter insatsen: ”Helt enkelt otrolig”

Dejan Kulusevski är uttagen i landslaget inför avslutande EM-kvalmatcherna.Samtidigt fortsätter han skapa rubriker i Italien – och hyllas nu stort efter sin insats i Parmas seger mot Roma.

Tipsa en kompis

Sunday 10 November

Landslagsbacken Gagliolo framspelare och skadad mot Roma

Svenskarna i Parma visade att formen är god i 2–0-segern hemma mot Roma.
Smolket i bägaren? Nyblivne landslagsmannen Riccardo Gagliolo tvingades utgå skadad i den andra halvleken.

Tipsa en kompis

Wednesday 6 November

Så hamnade Kulusevski i Serie A: ”Glenn Strömberg var med och påverkade”

Dejan Kulusevski var det stora utropstecknet när Janne Andersson tog ut truppen för de kommande EM-kvalmatcherna. SVT Sport har talat med Kulusevskis ungdomstränare som tror på en ljus framtid för den unge Parmaspelaren. – Jag tror Kulusevski kommer vara dominerande i ett svenskt landslag rent offensivt över tid, säger Andreas Engelmark till SVT Sport.