Tipsa en kompis

2019-12-02

HIF:s besked: Vill inte behålla mittfältaren

Ibrahim Bancé lånades in med en köpoption.Den väljer Helsingborgs IF att inte nyttja och därför återvänder mittfältaren nu till ivorianska ASEC Mimosa.”Vi tackar Ibrahim för hans tid i klubben och önskar lycka till i framtiden”, skriver HIF på sin hemsida.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Zlatan

Grundat år: 1981

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Monday 9 December

Zlatan nobbar Bologna

Zlatan Ibrahimovic börjar närma sig ett besked. Efter att han tidigare sagt att han ska till Italien har nu ett av huvudspåren, Bologna, fått ett nej.
– Han har bestämt sig för att inte gå hit, säger Bolognas ordförande Walter Sabatini.

Tipsa en kompis

Sunday 8 December

Beskedet om Zlatan: ”Jag utesluter inget”

Enligt The Telegraph är Zlatan Ibrahimovic, 38, klar för en återkomst till Milan.Men enligt hans agent Mino Raiola är ingenting klart - och det är inte säkert att Zlatan spelar mer fotboll.– Jag utesluter ingenting, inte heller en tidig pension, säger han till Gazzetta dello sport.

Tipsa en kompis

Friday 6 December

Utspelet: ”Skulle störa Zlatan så in i helvete”

Filip Hammar lovar att betala 50 000 kronor för att få till en staty av Markus Rosenberg.Placering? Bredvid Zlatan Ibrahimovics.– Den ska vara tio centimeter högre. Det skulle störa Zlatan så in i helvete, säger Fredrik Wikingsson i ”Filip och Fredriks podcast”.

Tipsa en kompis

Friday 6 December

Nya vandaliseringen mot Zlatan – citat fick ”tillägg”

Statyn av Zlatan Ibrahimovic vandaliserades.Fotbollsstjärnans fastighet likaså.Nu har Zlatan-citatet som pryder en gångtunnel i Malmö fått ett ”tillägg”.

Tipsa en kompis

Thursday 5 December

Zlatanstatyns öde avgörs av kommunstyrelsen

Om Zlatanstatyn i Malmö ska flyttas eller inte blir en fråga för politikerna.
Ett initiativ som har väckts på kommunens digitala plattform för medborgarförslag har hittills samlat fler än 550 röster, skriver Sydsvenskan.

Tipsa en kompis

Thursday 5 December

Zlatan vill se hårdare tag mot rasism

Serie A har problem med rasism. Zlatan Ibrahimovic, som rycker allt närmare en comeback i den italienska fotbollsligan, vill se tuffare tag mot problemen. – Att ta på tröjan med texten ”nej till rasism” eller ha en flagga är fint, men det löser inte problemet.

Tipsa en kompis

Thursday 5 December

”Kalla och reserverade – vi har aldrig hälsat”

Efter sju år återvänder han till Italien.Nu öppnar Zlatan Ibrahimovic, 38, upp om kärleken till sitt andra hemland.Men också om den moderna fotbollen, irritationen över att barns idrottande ska kosta så mycket pengar – och om livet i Los Angeles.– I Beverly Hills, där jag bor, är de lite kalla och reserverade. Jag känner exempelvis inte mina grannar, vi har aldrig hälsat, säger han till GQ.

Tipsa en kompis

Wednesday 4 December

Sofie, 29, om missbruket: ”Drack som en alkoholist”

GÖTEBORG. Hon fick ta emot Zlatans stipendium på en miljon kronor på Fotbollsgalan.Nu berättar Sofie Nehvonen, 29, om sitt omfattande missbruk - och vad som blev räddningen.–Jag hade slagit i botten, säger hon till Föreningsliv.