Tipsa en kompis

2019-12-02

”Nästan säker på att han blir såld snart”

IFK Norrköping och Sirius vill värva Samuel Nnamani, enligt uppgifter till Fotbollskanalen.AFC Eskilstuna är också beredda att sälja anfallaren.– Jag tror att det är svårt att behålla honom eftersom att han gjorde så bra ifrån sig, säger klubbens ordförande Alex Ryssholm till Fotbollskanalen.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

IFK Norrköping

Grundat år: 1897

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Tuesday 3 December

Vändningen: Deras drömköp spricker

Uppgifter: Därför flyttar inte skyttekungen till Norrköping

Tipsa en kompis

Friday 22 November

IFK Norrköping tillbakavisar uppgifter om polisanmälan

Michael Lindquist på polisen Öst berättade i måndags för SVT Sport att IFK Norrköping hade blivit polisanmälda för brott mot ordningslagen i samband med att Djurgårdens supportrar stormade planen då de säkrade allsvenskt guld. Det tillbakavisar IFK Norrköping idag.

Tipsa en kompis

Monday 18 November

”Omöjligt att kontrollera 15 000 personer på arenan”

Ännu en SM-guldmatch i allsvenskan, ännu en planstormning och ännu en polisanmälan mot arrangörsklubben. För IFK Norrköpings säkerhets- och evenemangschef Johan Schollin kom det hela som något av en överraskning
– Jag blev lite förvånad för jag hade haft en dialog med polisen och fått svaret att det inte fanns någon anmälan, säger han till SVT Sport.

Tipsa en kompis

Monday 18 November

Norrköping anmäls efter Djurgårdens guldfirande

Efter Djurgårdssupportrarnas planstormning för att fira guldet på Östgötaporten har polisen upprättat en anmälan om brott mot ordningslagen mot IFK Norrköping, rapporterar SVT Sport.

Tipsa en kompis

Monday 18 November

Efter planstormningen: IFK Norrköpings säkerhetschef polisanmäls

Djurgårdensupportrar firade guldet i allsvenskan med en planstormning på Östgötaporten. Nu har polisen i Norrköping valt att anmäla arrangören, det vill säga säkerhetschefen i IFK Norrköping.

Tipsa en kompis

Monday 4 November

Berättar om kollapsen: ”Det svartnade helt”

Djurgården vann SM-guld efter en jätterysare i Norrköping.Sen svimmade Bosse Andersson.Nu berättar sportchefen om de turbulenta dagarna.– Omskakande. Det svartnade helt, säger han i TV4:s ”Efter fem”.

Tipsa en kompis

Monday 4 November

Djurgården får betala för skadegörelsen

Djurgården får stå för kostnaderna efter skadegörelsen på Östgötaporten i Norrköping i samband med guldfirandet.
– Det gästande laget har ansvar för supportrarnas beteende, säger Mats Enquist, generalsekreterare på Svensk elitfotboll (Sef).

Tipsa en kompis

Monday 4 November

”Gjorde ont i hjärtat att se förödelsen...”

Djurgårdssupportrarna stormade planen när laget tog SM-guld borta mot IFK Norrköping.Nu har hemmalaget publicerat ett öppet brev på sin hemsida undertecknat klubbdirektören Jens Magnussson där man tar upp händelsen.”Det gjorde ont i hjärtat att se förödelsen när alla lämnat Östgötaporten efter matchen” skriver klubben.