Tipsa en kompis

2019-12-02

Malmö FF:s damer ställs mot Lindeborgs FF 1948

Skånes fotbollförbund har gett Malmö FF en serieplats för det nybildade damlaget.
Laget ska spela i division 4 sydvästra nästa säsong.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Malmö FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

13:16

Stormatchen utsåld: ”Extra tändvätska”

Matchen mellan FC Köpenhamn och Malmö FF är utsåld.Över 35 000 åskådare kommer se de skandinaviska toppklubbarna göra upp.– Det blir en extra tändvätska, säger Oscar Lewicki.

Tipsa en kompis

Monday 9 December

”Handlar om huvudet, inte bara om kroppen”

På torsdag skrivs sista kapitlet i en saga när Markus Rosenberg, 37, avslutar sin storartade karriär i Malmö FF i avgörande Europa League-matchen i Köpenhamn.En alldeles speciell person ställer sig i hyllningskören:Bosse Larsson, tillsammans med Rosenberg störst i MFF genom alla tider.– Markus Rosenberg har gjort en makalöst stark insats under många år, speciellt de senaste säsongerna efter hemkomsten. Jag skulle unna honom att bli matchvinnare också på Parken på torsdag, säger Bosse Larsson, 75.

Tipsa en kompis

Sunday 8 December

”Enligt mig ska det komma en spelare”

Sedan Uwe Rösler kom till Malmö FF har ingen tränare i Sverige nått fler framgångar, större framgångar eller tagit mer allsvenska poäng.I en lång intervju berättar nu Uwe Rösler om att Malmö FF måste ta nästa steg, hur han anser Markus Rosenberg bör ersättas, varför 2019 var ett år för konstgräslag och vad han allra mest ser fram emot i MFF 2020.– Jag vill väldigt gärna vinna det där guldet, säger Rösler.

Tipsa en kompis

Saturday 7 December

”Andan i MFF lever kvar efter Håkan”

I dag är det ett år sedan Malmö FF nåddes av nyheten att Håkan Jeppsson gått bortMen hans arv som ordförande i Malmö FF lever starkt.– Jag skulle vilja säga att vi fortsätter i Håkans anda, säger MFF:s vd Niclas Carlnén.

Tipsa en kompis

Friday 6 December

Nya vandaliseringen mot Zlatan – citat fick ”tillägg”

Statyn av Zlatan Ibrahimovic vandaliserades.Fotbollsstjärnans fastighet likaså.Nu har Zlatan-citatet som pryder en gångtunnel i Malmö fått ett ”tillägg”.

Tipsa en kompis

Thursday 5 December

Zlatanstatyns öde avgörs av kommunstyrelsen

Om Zlatanstatyn i Malmö ska flyttas eller inte blir en fråga för politikerna.
Ett initiativ som har väckts på kommunens digitala plattform för medborgarförslag har hittills samlat fler än 550 röster, skriver Sydsvenskan.

Tipsa en kompis

Thursday 5 December

”Inte ett enda samtal med Daniel om det”

Två Europa League-succéer på två år och flest poäng av alla i allsvenskan under de 18 månader han varit här.Ändå har Uwe Röslers framtid i Malmö FF gång på gång diskuterats.Nu klargör tränaren själv sin framtid i MFF.–Jag har inte haft ett enda samtal med Daniel Andersson angående att jag skulle lämna Malmö FF. Det vi pratar om nu är hur vi ska utvecklas till nästa år, säger Rösler.

Tipsa en kompis

Tuesday 3 December

Ola Toivonen öppnar för en allsvensk återkomst

Tio år utomlands ser ut att räcka för Ola Toivonen.Nu öppnar han för en återkomst till allsvenskan – där han bland annat har representerat Malmö FF.–Vi känner väl att det är dags att söka oss närmare hemåt och mest sannolikt är väl då Sverige, säger anfallaren till Karlskoga Tidning.