Tipsa en kompis

2019-12-08

Beskedet om Zlatan: ”Jag utesluter inget”

Enligt The Telegraph är Zlatan Ibrahimovic, 38, klar för en återkomst till Milan.Men enligt hans agent Mino Raiola är ingenting klart - och det är inte säkert att Zlatan spelar mer fotboll.– Jag utesluter ingenting, inte heller en tidig pension, säger han till Gazzetta dello sport.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Zlatan

Grundat år: 1981

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

22:43

Mycket har blivit bättre med Zlatan

BRESCIA. På något sätt lyckades de vinna den här matchen också.Ante Rebic med tre mål på två matcher är givetvis en nyckelfaktor, och Zlatans ankomst har hyllats om och om igen.Men när Milan har ett mittfält som vem som helst springer igenom är det fortfarande Gianluigi Donnarumma som allt i slutänden hänger på.

Tipsa en kompis

22:38

Ny seger för Milan med Zlatan på planen

Milan tog en ny seger i Serie A. Zlatan Ibrahimovic spelade hela matchen i 1-0-segern mot Brescia och Milan har inte förlorat med svensken i laget.

Tipsa en kompis

19:45

JUST NU: Zlatan startar för Milan

Zlatan Ibrahimovic startar sin tredje raka ligamatch med Milan.Han bildar anfallspar tillsammans med den unge portugisen Rafael Leão mot Brescia.

Tipsa en kompis

15:02

”Jag är emot att värva 38 år gamla spelare”

Zlatan Ibrahimovic har hyllats stort sedan återkomsten till Milan.Men inte alla är stormförtjusta över svenskens ankomst.–Det är inte den gamle Ibra, säger den förre sportchefen Massimiliano Mirabelli till Radio Sportiva.

Tipsa en kompis

11:59

En spelare vägrar – lätt att förstå varför

MILANO. Nästan en hel trupp som stannar för att hälsa på fans, bara en spelare som vägrar.Hur bekvämt det än hade varit kan inte Zlatan rädda hela Milan, och snart kanske det bara finns en lösning kvar på Susos situation.CHATT: Ställ dina fotbollsfrågor – Therese Strömberg svarar klockan 15.00!

Tipsa en kompis

Thursday 23 January

”Zlatan vet precis vad han ska göra”

MILANO. Milans prestationer har förbättrats märkbart efter nyår.En av nyckelfaktorerna till det stavas Zlatan Ibrahimovic, och nu hyllar lagets tränare Stefano Pioli svenskens sätt att ta sig an sin uppgift i laget.– Han är en av världens bästa spelare. Han vet precis vad han ska göra, säger han.

Tipsa en kompis

Thursday 23 January

Starka reaktioner efter nya bilderna på Zlatan

MILANO. Zlatan Ibrahimovic lägger upp en boll för sig själv och tar ned den på bröstet under uppvärmningen på San Siro.Och sättet han gör det på får fotbollsvärlden att reagera starkt.”Han trotsar fysikens lagar”, skriver ESPN på Twitter.

Tipsa en kompis

Wednesday 22 January

United föll tungt: ”De borde värvat Zlatan”

Blytungt, United.Det skadedrabbade laget föll mot Burnley med 0-2 på onsdagskvällen.”De borde ha värvat Zlatan”, skriver den irländske fotbollsspelaren Stephen Elliott.