Tipsa en kompis

2020-01-02

Albin Skoglund lämnar Utsikten – nära Ljungskile

Den förre BK Häcken-talangen Albin Skoglund, 22, är på väg att byta klubb igen.Enligt GT:s uppgifter är han nära det nyblivna superettanlaget Ljungskile SK.–Jag vet inte alls vad det blir, men hoppas att något blir klart inom kort, säger anfallaren.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Häcken

Grundat år: 1940

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Sunday 23 February

Nya duon som spetsar Häcken

GÖTEBORG. Att Alexander Söderlund, 32, bara hade tränat två gånger med Häcken syntes inte.Den landslagsmeriterade norrmannen hittade sin anfallsroll direkt.– Det gick bättre än vad jag trodde före matchen, säger han efter 3–0-segern i cupderbyt mot Gais.

Tipsa en kompis

Sunday 23 February

Överlägset Häcken körde över Gais

GÖTEBORG. Regerande mästarna Häcken kunde inte fått en bättre start i årets upplaga av svenska cupen.Med två nya spelare från start körde de över Gais och vann med 3–0.

Tipsa en kompis

Thursday 20 February

Landslagsanfallare klar för BK Häcken

GÖTEBORG. Norska fotbollsförbundet offentliggjorde värvningen i går.Nu är Alexander Söderlund, 32, presenterad av BK Häcken.– Vi ska vara med och fightas om medaljerna, säger han.

Tipsa en kompis

Wednesday 19 February

Förbundet (!) bekräftar övergången till Sverige

I måndags provtränade Alexander Söderlund, 32, med BK Häcken.Enligt norska fotbollsförbundet (!) är han nu helt klar för Hisingsklubben, skriver Adressavisen.Den landslagsmeriterade norrmannen lämnar därmed Rosenborg.

Tipsa en kompis

Monday 17 February

Uppgifter: Meriterad anfallare till Häcken

Landslagsmeriterade Alexander Söderlund, 32, satte sig på ett flyg till Sverige under måndagen.Anledningen: Att besöka BK Häcken, skriver norska Adressavisen.

Tipsa en kompis

Friday 14 February

Stryk i genrepet för regerande mästarna

0–2 mot Mikael Stahres Sarpsborg i genrepet.Men Häckens Gustav Berggren är inte orolig inför cupmatchen mot Gais nästa söndag.– Vi har tränat hårt och har haft en bra försäsong, säger mittfältaren.

Tipsa en kompis

Wednesday 12 February

”Domarna måste våga stå emot lagen med stor publik”

LAGOS. Ahmed Yasin, 28, gjorde fem poäng i fjol när laget slutade sexa.GT satte sig ner med BK Häcken-stjärnan och pratade om självkritik, kravbild, UFC och domarnivån i allsvenskan.–De måste våga stå emot lagen som har stor publik. Jag har själv spelat i AIK och vi fick tveksamma domslut med oss, säger han.

Tipsa en kompis

Wednesday 12 February

Största talangerna i Blåvitt och Häcken

Det vimlar av talang i BK Häcken och IFK Göteborg.GT:s Markus Wulcan – som är på plats på klubbarnas träningsläger i Portugal – har rankat de tio hetaste spelarna under 20 år.Men ett av de absolut största löftena är kvar hemma i Göteborg.