Tipsa en kompis

2020-01-13

Försvararen: ”Jag har sagt det till min agent”

Jonathan Tamimi är kontraktslös efter att ha brutit med Gif Sundsvall. Nu tränar försvararen med Hammarby under en tid.Om det blir en fortsättning i moderklubben låter han vara osagt.– Jag har sagt till min agent att det får ta längre tid om det krävs så, säger han.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

GIF Sundsvall

Grundat år: 1903

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Thursday 16 January

Eddahri förhandlar med en ny klubb

Omar Eddahri, 29, och Gif Sundsvall har gått skilda vägar – men nu kan mittfältaren vara på väg att göra klart med en ny klubb.Enligt uppgifter till SportExpressen reste Eddahri till England i onsdags kväll för att förhandla med Heilongjiang Lava Spring, som spelar i den kinesiska andraligan.– Jag ska träffa klubben, sedan får vi se vad som händer, säger han.

Tipsa en kompis

Wednesday 1 January

Engblom återvänder till Gif Sundsvall

Gif Sundsvall ser ut att få sin efterlängtade anfallsvärvning.Enligt SportExpressens uppgifter är Pontus Engblom bara detaljer från att skriva på för klubben - och sker inget oförutsett väntas han presenteras officiellt inom kort.

Tipsa en kompis

Wednesday 1 January

Nära värvning av hemvändare

Mjällby AIF forsätter att jaga nyförvärv inför återkomsten i allsvenskan.Nu kan Eric Björkander, tidigare MAIF–spelare, vara på väg tillbaka till Listerlandet från Gif Sundsvall.– Vad jag har förstått är det nära, men det är ingenting som är klart än, säger han till Blekingesport.

Tipsa en kompis

Monday 9 December

Anfallaren lämnar Gif – klar för utländsk klubb

Peter Wilson, 23, lämnar Gif Sundsvall. Enligt SportExpressens uppgifter är anfallaren klar för moldaviska FC Sheriff.

Tipsa en kompis

Thursday 21 November

Tony Gustavsson lämnar Gif Sundsvall

Tony Gustavsson lämnar sitt tränaruppdrag i Gif Sundsvall, något klubben bekräftar på sociala medier.
”The end of an era” skriver klubben på sociala medier i samband med beskedet.

Tipsa en kompis

Sunday 17 November

Stjärnan svarar – efter Idol-Nikkis utspel i TV4

Landslagstema i Idol.Då blottades jurymedlemmen Nikki Aminis fördomar om fotbollsspelare.– När jag fick höra att de skulle välja låtarna blev jag väldigt orolig, sa hon i sändningen.– Sa hon så? Där har hon absolut en skev uppfattning, säger Mikael Lustig och skrattar.

Tipsa en kompis

Sunday 17 November

Landslagsstjärnornas lyxbostäder i Sverige

Emil Forsberg, Victor Nilsson-Lindelöf och Marcus Berg är bara några av landslagsstjärnorna som köpt hus och bostadsrätter i Sverige.Allt för att familjen ska ha en trygg punkt att återvända till - både under och efter karriären.”Mini-Foppas” hus utanför Sundsvall är värt omkring 30 miljoner kronor.– Allt finns där. Gym, bastu och pool. Vi är grymt nöjda, säger Emil Forsberg.

Tipsa en kompis

Saturday 16 November

Sjöstedt: Flytta EM efter nya skandalen

Alexander Isak utsattes för rasistiska glåpord under lördagens EM-kvalmatch mot Rumänien.Efter flera tidigare incidenter på Nationalarenan höjs röster om att värdskapet borde flyttas från Bukarest i EM 2020.– Jag tycker att är rimligt att kommande matcher flyttas till ett annat land, säger Vänsterpartiets partiledare Jonas Sjöstedt.– Jag vet inte hur hårt man ska straffa dem. Men de har fått sina chanser, säger Mikael Lustig.