Tipsa en kompis

2020-01-13

Stjärnan om flyttrisken: ”Jag som bestämmer”

Vinterns stora värvning kan vara borta redan till sommaren – utan att Malmö FF har någonting att säga till om.Men Isaac Kiese Thelin är fast besluten att stanna i MFF 2020 ut.–I slutändan är det jag som bestämmer, säger stjärnanfallaren.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Malmö FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

12:11

”Autism är en så liten del av mina pojkar”

Människors olikheter måste ses som något berikande och normalt.Det framhåller Malmö FF-stjärnan Behrang Safari, som nu blir huvudpersonen i en barnbok tillsammans med sina autistiska tvillingsöner.– Jag vill få bort att autism förknippas med något negativt. För autism är en så liten del av mina pojkar, säger Safari.

Tipsa en kompis

10:29

Stjärnan om autismen: Liten del av mina pojkar

Människors olikheter måste ses som något berikande och normalt.
Det framhåller Malmö FF-stjärnan Behrang Safari, som nu blir huvudpersonen i en barnbok tillsammans med sina autistiska tvillingsöner.
–Jag vill få bort att autism förknippas med något negativt. För autism är en så liten del av mina pojkar, säger Safari.

Tipsa en kompis

Tuesday 21 January

Förvånas av MFF direkt: ”Jag gillar det verkligen”

Två raka år utan SM-titel.Efter mindre än två veckor på nya jobbet tvekar inte Malmö FF:s nya huvudtränare Jon Dahl Tomasson.–Det vi siktar mot nu är enkelt. Vi ska ha guld i år.

Tipsa en kompis

Monday 20 January

Lämnar MFF – nära flytt till en ny klubb

Franz Brorsson lämnar Malmö FFEnligt SportExpressens uppgifter är mittbacken bara detaljer från att lånas ut till Esbjerg i danska ligan.

Tipsa en kompis

Monday 20 January

Malmö FF kommer rensa rejält i truppen

Jon Dahl Tomasson gör helt rätt som ger alla MFF-spelare chansen att visa upp sig.Men truppen består i dag av 25 spelare och den nye MFF-tränaren vill värva mer.Det innebär att Malmö FF kommer rensa rejält i truppen de närmsta månaderna.

Tipsa en kompis

Monday 20 January

Jesper Börjessons ilska: ”Det är en skam rakt av”

På måndagsmorgonen visade TV4 upp bilder på Zlatan Ibrahimovics vandaliserade staty i Malmö.Något som fick programledaren Jesper Börjesson att reagera kraftigt.– Det är en skam rakt av, utbrister han.

Tipsa en kompis

Saturday 18 January

”Är inte omöjligt att han dyker upp redan i vinter”

Isaac Kiese Thelin är det senaste av stornamnen som återvänt till Malmö FF.Runtom i fotbollsvärlden finns massvis av prominenta namn med ett förflutet hos de mesta svenska mästarna.Kvällspostens Mattias Larsson listar här 33 före detta MFF:are som i dag fortfarande är aktiva och som skulle kunna bli nästa stora succé.Som återvändare i Malmö FF.

Tipsa en kompis

Friday 17 January

Ebbe Sand ersätter Jon Dahl Tomasson

Jon Dahl Tomasson lämnade jobbet som förbundskaptenen Åge Hareides assistent i det danska fotbollslandslaget och tog i stället över som tränare i Malmö FF.