Tipsa en kompis

2020-01-13

Simon Skrabb till Brescia

Simon Skrabb är klar för spel i Brescia i italienska Serie A. Norrköpings 24-åring har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över sommaren 2023, skriver klubben på sin hemsida. Skrabb väntas göra sin första träning med klubben i morgon.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Brescia

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Tuesday 7 January

Allsvenske spelaren klar för Serie A-klubb

IFK Norrköping tappar Simon Skrabb.Enligt SportExpressens uppgifter är finländaren på plats i Italien och har skrivit på för Brescia.

Tipsa en kompis

Sunday 5 January

Balotelli utsatt för rasistiska ramsor

Mario Balotelli stod för ett smått unikt rekord i Brescias 1-2-förlust mot Lazio.Men hans historiska insats överskuggades då han utsattes för rasism av den tillresta Laziopubliken.”Laziofansen som var på plats i dag, skäms på er”, skriver Balotelli på Instagram.

Tipsa en kompis

Friday 3 January

Uppgifter: Peking-spelaren till Serie A

Simon Skrabb uppges lämna IFK Norrköping för Serie A.24-åringen är på väg till Brescia.”Brescia rör på sig. Den finländske landslagsmannen Skrabb anländer”, skriver den italienske journalisten Gianluca Di Marzio på Twitter.

Tipsa en kompis

Sunday 3 November

Balotelli får mothugg efter anklagelser om rasism

Brescias Mario Balotelli uppger att han rasisthånades av Hellas Veronas fans och hotade därefter att lämna planen. Lagkamrater och motspelare övertalade Balotellli att stanna kvar och matchen avbröts i fyra minuter. Men Veronas tränare har en annan uppfattning.
– Han blev provocerad men inte utsatt för rasism, säger Ivan Djuric.

Tipsa en kompis

Sunday 18 August

Officiellt: Balotelli återvänder ”hem”

Mario Balotelli klar för Brescia

Tipsa en kompis

Thursday 11 July

Vändningen – är nu bara detaljer från en övergång

Det ser ut att vända igen för Karl-Johan Johnsson.Enligt SportExpressens uppgifter är landslagsmålvakten bara detaljer från att göra klart med FC Köpenhamn - som nyligen sålde Jesse Joronen till Brescia.

Tipsa en kompis

Wednesday 26 September

Mark Brescianos nya liv – odlar cannabis

Han har gjort över 300 matcher i Serie A och representerat sitt Australien över 80 gånger, bland annat i VM.Vad Mark Bresciano, 38, gör i dag?Odlar cannabis.

Tipsa en kompis

Wednesday 27 June

Pekades ut som Rosenbergs ersättare – nära flytt till Italien

Anfallaren Marcus Antonsson, 27, har ryktats vara på väg till Malmö FF.Men nu är han bara detaljer ifrån att skriva på för Brescia i Serie B, rapporterar Gazzetta dello Sport enligt Fotbollskanalen.