Tipsa en kompis

2020-01-14

”Sa att jag skulle dö om jag inte lämnade”

DOHA. Från mardrömmen i Bulgarien där han hotades till döds i hemmet av huliganer till succé i Hammarby och debut i A-landslaget.Simon Sandberg har hittat rätt i Bajen.– Jag har lärt mig att inte ta någon skit. Jag känner mig starkare efter det som hänt, säger Sandberg.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Häcken

Grundat år: 1940

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

15:34

”Jag tror han har andra alternativ”

Paulinho, 33, bröt sitt kontrakt med israeliska Hapoel Beer Sheva och framtiden är osäker.Men skadan ska inte vara så allvarlig –och BK Häcken har varit i kontakt med stjärnans agent.–Jag tror att han har andra alternativ också, men det är klart att vi måste höra oss för, säger sportchefen Sonny Karlsson.

Tipsa en kompis

Monday 20 January

Paulinho bryter sitt kontrakt

Paulinho lämnade BK Häcken för Hapoel Beer-Sheva i höstas.
Nu har parterna gått skilda vägar utan att 33-åringen spelade en enda minut för den israeliska klubben.
– Jag vet inte vad som har hänt, men självklart kommer jag att ta en kontakt med honom, säger BK Häckens sportchef Sonny Karlsson till Expressen.

Tipsa en kompis

Sunday 12 January

”Klart som fan han inte ser det med luva på sig”

DOHA. Janne Anderssons heta temperament har många motståndare fått känna på.Mot Kosovo var det assisterande domaren som åkte på en rejäl utskällning - för att domaren hade luva på sig.- Klart som fan han inte ser nedsparkningen av Simon Sandberg när han har luva på sig. Men i andra hade han den inte uppe, säger förbundskaptenen med ett skratt.

Tipsa en kompis

Monday 6 January

Klart: Häcken värvar från allsvensk rival

Precis som GT kunde avslöja på nyårsdagen värvar Häcken mittfältaren Leo Bengtsson, 21, från Hammarby.– Häcken är en bra klubb att vara i för att utvecklas, nu är det bara upp till mig, säger han.

Tipsa en kompis

Thursday 2 January

Albin Skoglund lämnar Utsikten – nära Ljungskile

Den förre BK Häcken-talangen Albin Skoglund, 22, är på väg att byta klubb igen.Enligt GT:s uppgifter är han nära det nyblivna superettanlaget Ljungskile SK.–Jag vet inte alls vad det blir, men hoppas att något blir klart inom kort, säger anfallaren.

Tipsa en kompis

Wednesday 1 January

UPPGIFTER: Maric klar för BK Häcken

Adnan Maric, 22, är tillbaka i svensk fotboll.Den förre Swanseatalangen, med ett förflutet i Gais, är klar för BK Häcken, uppger GP.Mittfältaren ska ha skrivit på ett ettårskontrakt med option.

Tipsa en kompis

Wednesday 1 January

Häcken värvar från allsvenska rivalen

BK Häcken värvar Paulinhos ersättare från Hammarby.Enligt GT:s uppgifter har Leo Bengtsson, 21, skrivit på ett treårskontrakt med Hisingsklubben.Hammarby får närmare en miljon kronor och affären väntas bli officiell inom kort.

Tipsa en kompis

Monday 23 December

Kizito lämnar Häcken – klar för Falkenberg

Det blev bara en säsong på Hisingen.Nu lämnar Kwame Kizito, 23, BK Häcken för Falkenberg.–Vi kan inte ha tre spelare som konkurrerar om en plats, säger sportchefen Sonny Karlsson.

 

Kommentera nyheter om Häcken på Facebook

Senaste nytt Häcken