Tipsa en kompis

2020-01-25

Första förlusten för Barças nye tränare

Tungt poängtapp för Barcelona i toppen av La Liga.Borta mot Valencia blev det förlust med 0–2 – vilket innebar första nederlaget för nye tränaren Quique Setién.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Valencia

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Igår 17:46

Avslöjar Klopps ord: ”Kriminell handling”

Champions Leaguematchen mellan Atalanta och Valencia den 19 februari har av Atalantas borgmästare pekats ut som en stor anledning till spridningen av coronaviruset i Bergamo.Nu pekas två andra matcher ut som möjliga smittspridare, bland annat Liverpools Champions Leagueretur mot Atletico Madrid den 11 mars.– Jürgen Klopp sa till mig att det var en kriminell handling att den matchen spelades, jag håller med, säger Evertontränaren Carlo Ancelotti enligt Football Italia.

Tipsa en kompis

Sunday 22 March

Menar att CL-matchen kan ha bidragit till spridningen

Italien och staden Bergamo är hårt drabbad av coronaviruset.
Immunologen Francesco Le Foche anser att det var galenskap att man genomförde CL-matchen mellan Atalanta och Valencia för en månad sedan.
– Det finns antagligen flera ”triggers” och katalysatorer som ligger bakom spridningen av viruset. Matchen mellan Atalanta och Valencia kan mycket väl vara en av dem, säger Le Foche till Corriere dello Sport.

Tipsa en kompis

Sunday 22 March

Otäcka bilderna: ”Det är som en skräckfilm”

Kan en fotbollsmatch ha satt fart på spridningen av coronaviruset i norra Italien?Atalanta slog Valencia med 4-1.Nu är krematoriet i Bergamo överfullt och militärens lastbilar fraktar likkistor ut från staden.– Med facit i hand var det galenskap att spela den där matchen, säger immunologen Francesco Le Foche till Corriere dello Sport.

Tipsa en kompis

Tuesday 10 March

Doldisens galna facit efter segern

Det utspelades historia på Mestalla i kväll.Josip Ilicic blev den femte spelaren i någonsin att göra fyra mål i en slutspelsmatch i Champions League när Atalanta besegrade Valencia med 4-3.Han blev dessutom den förste spelaren att göra det på bortaplan.

Tipsa en kompis

Friday 6 March

Supertalangen jagas av tunga storklubbar

Ferran Torres ser ut att lämna Valencia i sommar • Prislapp på en miljard

Tipsa en kompis

Tuesday 3 March

CL-möte spelas utan publik

Coronaviruset påverkar nu även fotbollsmatcher i Spanien. Returmötet i Champions League mellan Valencia och italienska Atalanta i nästa vecka kommer att spelas inför tomma läktare i ett försök att hindra ytterligare spridningen av smittan, säger Spaniens hälsominister Salvador Illa.

Tipsa en kompis

Wednesday 19 February

Hateboers dubbel bakom Atalantas seger

Hans Hateboer gjorde första och sista målet.
Däremellan hann Atalanta göra ytterligare två – och vann Champions League-åttondelsfinalen hemma mot Valencia med 4–1.
Leipzig fick 1–0 borta mot Tottenham.