Tipsa en kompis

2020-02-03

”Bara 19 år och redan en av världens bästa”

Med premiär i dag kommer SportExpressens krönikör Thomas Wilbacher varje måndag ta ut ett ”Veckans lag” från de europeiska toppligorna.Den här veckan finner vi bland andra...√ Senegalesiske landslagsmannen som jagas av storlag√ Doldisen bakom Immobile√Leo Messis efterträdare√ ...och en 19-åring som redan är en av världens bästa strikers.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

FC Barcelona

Grundat år: 1899

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

16:53

”Tror att han är Clooney i Den perfekta stormen”

De interna striderna i Barcelona trappas upp - efter att spelarna gått med på att sänka sina löner.Nu går Radio Barcelonas sportchef Sique Rodríguez till attack mot klubbpresidenten.– Han strävar efter att vara George Clooney men framstår som Benny Hill, säger han.

Tipsa en kompis

23:42

”Så destruktivt det kan bli – spelarna är arga”

Lionel Messi sänker sin lön med 70 procent – men menar att Barcelona-ledningen fick det att se ut som att han inledningsvis vägrade.Nu rapporterar Marca om en spricka mellan spelarna och ledningen.”Relationen är förstörd”, skriver reportern Mari Carmen Torres.

Tipsa en kompis

Igår 14:16

Messi sänker lönen med 70 procent under coronakrisen

Leo Messi och hans lagkamrater vägrade först gå ner i lön.
Nu har klubben och spelarna kommer överens om en sänkning på 70 procent under tiden som idrott inte utövas.

Tipsa en kompis

Igår 13:43

Messi sänker nu sin lön med 70 procent

Både Juventus och Bayern Münchens spelare gick snabbt med på att sänka sina löner.Barcelonas dito vägrade länge.Men på måndagen meddelade Lionel Messi att han och hans lagkamrater sänker sina löner med hela 70 procent ”under tiden krisen råder”.

Tipsa en kompis

Sunday 29 March

Xavis plan för Barcelona – listar tre drömvärvningar

Xavi nobbade Barcelona i vintras.Men nu meddelar klubbikonen att han planerar att återvända – och räknar samtidigt upp tre stjärnspelare han då skulle vilja värva.– Jag vet att jag vill återvända till Barcelona, jag är exalterad över det, säger Xavi

Tipsa en kompis

Sunday 29 March

Barcelona levererar 30 000 masker

Barcelona levererar 30 000 masker till hälsomyndigheterna i Katalonien för att hjälpa till i kampen mot coronaviruset, meddelar den spanska storklubben på sin hemsida.

Tipsa en kompis

Saturday 28 March

”Det är bara korkat  – absolut helt galet”

Lionel Messi måste lämna Barcelona för att visa sin storhet som fotbollsspelare.Eller?–Det är bara korkat, säger Liverpool-ikonen Jamie Carragher till Caught Offside.

Tipsa en kompis

Saturday 28 March

”Borde blivit en stjärna – hamnade på Cypern”

Han tillhörde La Masia tillsammans med Andres Iniesta och Carles Puyol.I dag är han pensionerad efter att ha spelat i Ukraina, Grekland och på Cypern.Vad hände egentligen med Haruna Babangida?– Han var den bästa spelaren i världen som 15-åring, säger Arsenaltränaren Mikel Arteta.