Tipsa en kompis

2020-02-13

”Det ser betydligt bättre ut nu än för ett år sedan”

GÖTEBORG/LAGOS. IFK Göteborg brottas alltjämt med stora driftunderskott.Men det ekonomiska läget ljusnar.– Det ser betydligt bättre ut nu än för ett år sedan, säger Blåvitts ordförande Mats Engström.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

IFK Göteborg

Grundat år: 1904

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

17:36

”Jag kunde inte somna – jag trodde jag skulle dö”

Joakim Persson har en gedigen spelarkarriär bakom sig.I podcasten ”Lundh” berättar han om tiden som spelare i Blåvitt och hur han drabbades av panikångest.– Jag kunde inte somna, för jag trodde att jag skulle dö, säger Joakim Persson i podcasten.

Tipsa en kompis

15:45

Övergången kan ge Blåvitt miljoner

Sam Larsson, 26, uppges vara nära en flytt till Kina för omkring 50 miljoner svenska kronor.Övergången kan innebära miljoner för Blåvitt i form av solidaritetsersättning.– Det är vi berättigade till, säger Blåvitts klubbdirektör Max Markusson.

Tipsa en kompis

Wednesday 26 February

”Till slut kommer sanningen fram”

Turerna kring Östersunds FK fortsätter.IFK Göteborgs klubbdirektör Max Markusson följer med spänning utvecklingen hos den allsvenska konkurrenten.– Till slut kommer sanningen att komma fram, säger han i senaste avsnittet av BBpodd.

Tipsa en kompis

Sunday 23 February

Uppgifter: Blåvitt jagar lagkaptenen

Att IFK jagar mittbackar är ingen hemlighet.Enligt GP har klubben nu tagit sikte på Västerås lagkapten Sean Sabetkar, 24.– Inga kommentarer, säger IFK Göteborgs assisterande sportchef Pontus Farnerud, till tidningen.

Tipsa en kompis

Saturday 22 February

Erlingmark fick nytt smeknamn

GÖTEBORG. August Erlingmark fick efter matchen på Valhalla pris som IFK Göteborgs bäste spelare.Men han fick också ett nytt smeknamn av sin tränare.– Om detta är Valhalla var Agge i dag Oden som skyddade sin borg, säger Poya Asbaghi om sin mittfältare.

Tipsa en kompis

Saturday 22 February

Målvaktens fötter bakom första målet

GÖTEBORG. Giannis Anestis, 28, har stått i mål i många år.I cupmatchen mot Västerås SK spelade IFK Göteborgs-keepern för första gången fram till ett mål.– Det var första gången som professionell målvakt. Men jag hoppas att det blir fler, säger han.

Tipsa en kompis

Saturday 22 February

Säker seger i cupen för Blåvitt

GÖTEBORG. IFK Göteborg tog en stabil seger inför 2511 på Valhalla IP mot Västerås SK i den första cupmatchen.Två gånger i första halvlek utnyttjades motståndarnas misstag för att göra mål.2–0-segern innebär också Blåvitts första seger under 2020.

Tipsa en kompis

Saturday 22 February

Blåvitt siktar på årets första seger

Inte en blåvit seger på fyra träningsmatcher.Inför cupmatchen mot Västerås är Hosam Aiesh tillbaka – men det finns ett frågetecken för André Calisir.– André är med i truppen och kan förhoppningsvis spela, säger IFK Göteborgs tränare Poya Asbaghi.

 

Kommentera nyheter om IFK Göteborg på Facebook

Senaste nytt IFK Göteborg