Tipsa en kompis

2020-03-23

La Liga skjuter upp på obestämd tid

Spanien är hårt drabbat av coronaviruset. Därför kommer det logiska beslutet från fotbollsligan La Liga och Spaniens fotbollsförbund att skjuta upp ligaspel på obestämd tid.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

16:53

”Tror att han är Clooney i Den perfekta stormen”

De interna striderna i Barcelona trappas upp - efter att spelarna gått med på att sänka sina löner.Nu går Radio Barcelonas sportchef Sique Rodríguez till attack mot klubbpresidenten.– Han strävar efter att vara George Clooney men framstår som Benny Hill, säger han.

Tipsa en kompis

23:42

”Så destruktivt det kan bli – spelarna är arga”

Lionel Messi sänker sin lön med 70 procent – men menar att Barcelona-ledningen fick det att se ut som att han inledningsvis vägrade.Nu rapporterar Marca om en spricka mellan spelarna och ledningen.”Relationen är förstörd”, skriver reportern Mari Carmen Torres.

Tipsa en kompis

Igår 14:16

Messi sänker lönen med 70 procent under coronakrisen

Leo Messi och hans lagkamrater vägrade först gå ner i lön.
Nu har klubben och spelarna kommer överens om en sänkning på 70 procent under tiden som idrott inte utövas.

Tipsa en kompis

Igår 13:43

Messi sänker nu sin lön med 70 procent

Både Juventus och Bayern Münchens spelare gick snabbt med på att sänka sina löner.Barcelonas dito vägrade länge.Men på måndagen meddelade Lionel Messi att han och hans lagkamrater sänker sina löner med hela 70 procent ”under tiden krisen råder”.

Tipsa en kompis

Sunday 29 March

Därför jublar Klopp åt Reals Haaland-planer

Real Madrid redo för en jätteaffär

Tipsa en kompis

Sunday 29 March

Köper ny lyxbil – för 90 miljoner kronor

Cristiano Ronaldo har skänkt stora summor pengar till sjukhus i Portugal för att hjälpa dem i kampen mot coronaviruset.Och han spenderar även pengar på sig själv.Enligt lyxbilsajten Supercarsblog har Ronaldo lagt närmare 90 miljoner kronor på den exklusiva bilen Bugatti Centodieci.

Tipsa en kompis

Sunday 29 March

Xavis plan för Barcelona – listar tre drömvärvningar

Xavi nobbade Barcelona i vintras.Men nu meddelar klubbikonen att han planerar att återvända – och räknar samtidigt upp tre stjärnspelare han då skulle vilja värva.– Jag vet att jag vill återvända till Barcelona, jag är exalterad över det, säger Xavi

Tipsa en kompis

Sunday 29 March

Mystiske Real-chefen – som hämtar talangerna

Real Madrid knyter till sig brasilianska talanger på löpande band.Bakom värvningssuccéerna finns den mystiske rekryteraren Juni Calafat, som under många år byggt relationer i Sydamerika tack vare sin vänskap med ikoner som Ronaldo och Kaká.–Juni är annorlunda jämfört med de andra klubbarnas representanter, säger Nick Arcuri, den brasilianska stjärnan Rodrygos agent.