Tipsa en kompis

2020-03-24

Häckens spelare går ner i lön: ”Alla förstår allvaret”

GÖTEBORG. BK Häcken agerar i coronakrisen.Hisingsklubben har beslutat att genomföra korttidspermitteringar och lönesänkningar både i den sportsliga verksamheten och på kontoret.– Alla är överens om att göra detta, alla förstår allvaret i situationen och konsekvenserna av den, säger Häckens lagkapten Rasmus Lindgren.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Häcken

Grundat år: 1940

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Saturday 28 March

BK Häckens stjärnskott med två nya kanonmål

BK Häckens nyförvärv Patrik Wålemark, 18, går från klarhet till klarhet.Mot Utsikten slog mittfältaren till med två vackra mål.–Jag har övat på de lägena i flera år och det lönar sig, säger jättetalangen.

Tipsa en kompis

Friday 13 March

Ingen kvartsfinal för mästarna – skjuts upp

När fredagsträningen slutade var Häckens Erik Friberg inställd på att spela kvartsfinal i cupen på lördagen.Men bara några timmar senare kom beskedet att cupmatcherna var inställda.– Jag tycker att det känns vettigt, säger mittfältaren.

Tipsa en kompis

Sunday 8 March

BK Häcken vidare – kan få möta Blåvitt

2-0 mot Östersund efter Daleho Irandusts mäktiga solorusch från egen planhalva.BK Häcken är klart för kvartsfinal i cupen.Och där kan det bli ett stekhett derby mot IFK Göteborg.

Tipsa en kompis

Sunday 8 March

Nya beskedet om skadade stjärnan

Simon Sandberg ådrog sig en skada under träningslägret i Portugal. Högerbacken är dock fortfarande en bit från spel, menar Stefan Billborn.– Vi siktar på allsvenska premiären, säger han.

Tipsa en kompis

Friday 6 March

Norling: ”Allting han gör i år är en bonus”

Exakt en månad kvar till AIK:s allsvenska premiär mot Häcken.Och det finns frågetecken.Hur mår Kolbeinn Sigthorsson?– Allt som Kolbeinn gör i år är en bonus, säger Rikard Norling till FollowUs AIK.

Tipsa en kompis

Saturday 29 February

Andra raka förlusten – Gais missar slutspel

Gais fortsätter att ha det tufft.Borta mot Östersund förlorade man med 4–0 efter ett tidigt rött kort på Emil Wahlström.Gais missar därmed slutspelet.

Tipsa en kompis

Saturday 29 February

Andra raka segern för Häcken efter ny kross

Eskilsminne blev en munsbit.Häcken vann med 4–0 och nu väntar gruppfinal mot Östersund.– Skillnaden ska väl vara ungefär så stor mellan lagen, säger Erik Friberg efter matchen till GP.

Tipsa en kompis

Saturday 29 February

Eskilsminne ute ur cupen: ”Prestationen är godkänd”

Nej, det blev ingen cupskräll för Eskilsminne.BK Häcken var några nummer för starka och vann med klara 4-0.–När krafterna tryter blir vi lite spretiga och då skapar Häcken snabbt lägen, säger Mattias Lindström, till Helsingborgs Dagblad.