Tipsa en kompis

2020-03-24

Flera Stockholmsderbyn inför seriestart

Damallsvenskan har flyttats fram och svenska cupen har skjuts upp på obestämd tid.
Stockholmsklubbarna väljer att förbereda sig inför säsongen med flera derbyn.
– Det här är extremt nyttigt för oss, säger Djurgårdens sportchef Jean Balawo till Aftonbladet.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Djurgårdens IF

Grundat år: 1891

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Igår 12:16

”Det är obehagligt – det skrämmer mig”

Allsvenska klubbar står inför en akut likviditetskris.Nu spår fotbollsexperten Kristof Vogel att de långsiktiga följderna av coronakrisen kan bli ännu värre.Ett antal klubbar uppmanas att se över legala möjligheter för att få in sina pengar.– Jag tycker det det här är mer allvarligt än finanskrisen 2008. Det är obehagligt, säger han.• Så kan krisen slå mot din klubb• AIK-chefen: ”En större press nu”•


Läs mer »

Tipsa en kompis

Sunday 29 March

Träning hemma: Erik Berg tar naturen till sin hjälp

Djurgårdens Erik Berg sköter delar av träningen hemmavid i väntan på Allsvenskan. Se mittbacken göra vedklumps-slam och tallgrens-chins hemma på tomten i klippet.

Tipsa en kompis

Thursday 26 March

Så väl rustad är din klubb – mitt i krisen

Allsvenskans klubbar står inför sin potentiellt största ekonomiska utmaning någonsin.SportExpressen har granskat klubbarnas ekonomier och tagit hjälp av experten Kristof Vogel för att bedöma hur lagen står rustade – mitt i krisen.– Ovissheten för oss och alla andra är den svåraste faktorn, säger AIK:s tillförordnade vd Håkan Strandlund.• Unika siffrorna: Så mår din klubb• Här är klubbarna i fara•


Läs mer »

Tipsa en kompis

Thursday 19 March

”Champions League-kvalet? Blir det av?”

Hur förbereder man sig för något helt otänkbart?Hur planerar man framåt utan horisont?Under vintern vann Djurgården SM-guld, sålde en 30-årig mittback för 50 miljoner kronor till Kina och förberedde sig för Champions League-kval.Sedan stannade världen.SportExpressen tog tempen på klubbens vd Henrik Berggren mitt i krisen.– Det är klart att vi är oroliga för Champions League-kvalet, säger han.

Tipsa en kompis

Wednesday 18 March

Storklubbarna möts i ”karantän-turnering”

Fotbollsklubbar i hela världen sitter i karantän.Nu ska de göra upp – i tv-spel.Manchester City, RB Leipzig, Roma, Marseille och Djurgården (!) är några av lagen som kommer att vara med.– Det här ska bli riktigt kul, säger Nils Ek som är ansvarig för Djurgårdens e-sportsatsning.

Tipsa en kompis

Tuesday 17 March

Sportchefen: ”Det är inte lätt”

Fotbolls-EM är flyttat till nästa år och Svensk elitfotboll hoppas inleda allsvenskan två månader efter planerad seriestart.
Svenska mästarlaget Djurgården är ett av elitlagen mitt i coronakrisen.
– Att bedriva en fotbollsklubb just nu är inte lätt, säger sportchefen Bosse Andersson.

Tipsa en kompis

Tuesday 17 March

Svenska jätteaffären stoppades av viruset

Transfermarknaden har lamslagits av coronaviruset.En svensk fotbollsstjärna var nyligen på väg till Serie A för en jättesumma – men affären stoppades i sista stund.Samtidigt har Djurgården tillfälligt lagt ner sin jakt på en ny mittback.– I dag är det en helt annan situation än vad det var för två veckor sedan, säger sportchefen Bosse Andersson.

Tipsa en kompis

Tuesday 10 March

Fem miljoner kronor skiljer mellan lagen

Djurgården jagar Sotirios Papagiannopoulos.Men enligt SportExpressens uppgifter skiljer fortfarande fem miljoner kronor mellan budet och FC Köpenhamns värderingMer om Djurgårdens mittbacksjakt och mycket annat finns i senaste avsnittet av Disco & Noa.