Tipsa en kompis

2020-03-24

Siffrorna avslöjar: Isak unik i La Liga

Alexander Isak, 20, har verkligen satt avtryck under sin debutsäsong i Spanien.Och är i det närmaste unik i La Liga.Något som styrks av de siffror som Mundo Deportivo nu presenterar under rubriken ”Super-Isak”.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Deportivo

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Monday 16 March

Tredubblat sitt värde – jagas av storklubb

Alexander Isak, 20, har gjort succé i Real Sociedad.Nu rapporterar spansk press att han tredubblat sitt värde sen han köptes loss från Dortmund.”Han värderas till 25 miljoner euro, men klubben skulle aldrig sälja honom för den summan med tanke på den nivå som han visat upp”, skriver Mundo Deportivo.

Tipsa en kompis

Sunday 1 March

Tappade 3–0-ledning – på bara 12 minuter

Ledning med 3–0 i den 79:e minuten.Ändå blev det förlust för CD Tacón hemma mot Deportivo La Coruna.Svensklaget kollapsade och släppte in fyra mål på tolv minuter i matchens slutskede.

Tipsa en kompis

Thursday 27 February

”De följer Isak, vill inte göra samma misstag”

Alexander Isak, 20, har tagit Spanien med storm under säsongen.Nästa steg: Barcelona?”Barça övervakar Isak. Han är en av de mest lovande och kompletta unga anfallarna som finns på den internationella marknaden”, skriver El Mundo Deportivo-journalisten Francesc Aguilar på Twitter.

Tipsa en kompis

Tuesday 25 February

Nya superlöftet: ”Ville klippa mig som Iniesta”

Supertalangen Pedri, 17, är klar för Barcelona från och med i sommar.I en intervju med Mundo Deportivo berättar han om tankarna kring Messi, och vem hans stora Barçaidol egentligen är.– Jag kom hem en dag och sa att jag ville klippa mig som Iniesta, säger han.

Tipsa en kompis

Friday 21 February

Isaks ord om Zlatan: ”Aldrig säga aldrig”

Alexander Isak ser fram emot EM.Och han tror inte det är omöjligt att han får sällskap av Zlatan Ibrahimovic i truppen.–Man ska aldrig säga aldrig, säger han till Mundo Deportivo.

Tipsa en kompis

Thursday 20 February

”Det kändes galet – han attackerade oss”

Barcelonakonflikten mellan sportchefen Eric Abidal och lagkaptenen Lionel Messi kan vara på väg att ta slut.I en intervju med Mundo Deportivo berättar argentinaren om hans syn på konflikten – och framtiden.

Tipsa en kompis

Thursday 20 February

Barcelona bekräftar nu kritiserade värvningen

Barcelona har gjort klar med Club Deportivo Leganés Martin Braithwaite.Klubben har betalat utköpsklausulen på 18 miljoner euro.Kontraktet sträcker sig säsongen ut och ytterligare fyra säsonger, skriver klubben på sin hemsida.

Tipsa en kompis

Wednesday 19 February

Första orden – efter skandaluppgifterna

Det stormar runt FC Barcelona.Nu bemöter storstjärnan Lionel Messi uppgifterna om Barcelonas påstådda övergrepp i sociala medier.– Jag blev verkligen överraskad, säger Lionel Messi till Mundo Deportivo.