Tipsa en kompis

2020-03-25

Skänker miljoner som hjälp i coronakrisen

Fotbollsstjärnorna mobiliserar under coronakrisen.Cristiano Ronaldo och Lionel Messi har donerat var sin miljon euro till lokala sjukhus, enligt flera internationella medier.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Real Madrid

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

19:26

Är utsedd till världens största fotbollstalang

Det är alltjämt Lionel Messi och Cristiano Ronaldo som regerar i fotbollsvärlden.Men en ny generation fotbollsstjärnor köar för att stå överst på tronen.Goal har rankat världens 50 största talanger och överst återfinns en viss brasse i Real Madrid.

Tipsa en kompis

Sunday 29 March

Därför jublar Klopp åt Reals Haaland-planer

Real Madrid redo för en jätteaffär

Tipsa en kompis

Sunday 29 March

Köper ny lyxbil – för 90 miljoner kronor

Cristiano Ronaldo har skänkt stora summor pengar till sjukhus i Portugal för att hjälpa dem i kampen mot coronaviruset.Och han spenderar även pengar på sig själv.Enligt lyxbilsajten Supercarsblog har Ronaldo lagt närmare 90 miljoner kronor på den exklusiva bilen Bugatti Centodieci.

Tipsa en kompis

Sunday 29 March

Mystiske Real-chefen – som hämtar talangerna

Real Madrid knyter till sig brasilianska talanger på löpande band.Bakom värvningssuccéerna finns den mystiske rekryteraren Juni Calafat, som under många år byggt relationer i Sydamerika tack vare sin vänskap med ikoner som Ronaldo och Kaká.–Juni är annorlunda jämfört med de andra klubbarnas representanter, säger Nick Arcuri, den brasilianska stjärnan Rodrygos agent.

Tipsa en kompis

Saturday 28 March

James Rodriguez kan ”tvingas” välja Arsenal

Uppgifter: Leder jakten på Real Madrid-stjärnan

Tipsa en kompis

Saturday 28 March

Juventus sparar en miljard på coronan

Cristiano Ronaldo, Gianluigi Buffon och övriga spelare i Juventus sänker sina löner under mars till juni efter coronavirusets utbrott. Klubben beräknar därför att man kommer spara en knapp miljard svenska kronor.

Tipsa en kompis

Saturday 28 March

Norrmannen kan vara på väg till Real Madrid

Storklubben har inte bara ögon för Haaland

Tipsa en kompis

Friday 27 March

Hårda kritiken efter bilderna på Ronaldo

Cristiano Ronaldo satte sig i karantän i Portugal – för att kunna vara nära sin sjuka mor.Nu får han tuff kritik.– Det verkar som att han bara tar selfies vid sin pool och många lagkompisar har reagerat på det här, säger Juventus tidigare ordförande Giovanni Cobolli Gigli.