Tipsa en kompis

2020-03-25

IFK Göteborg säger upp personal

IFK Göteborg är nästa klubb som vidtar åtgärder i sviterna av coronakrisen. Klubben tvingas till att permittera spelare och säga upp personal.
– Varsel och nedskärningar är en verklighet som många företag och organisationer tyvärr står inför, skriver klubbdirektören Max Markusson på IFK Göteborg hemsida.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

IFK Göteborg

Grundat år: 1904

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

12:00

Spelar inför tomma läktare – satsar på ”publikrekord”

Blåvitt spelar inför tomma läktare – men satsar på att slå Ullevis publikrekord.Förhoppningen är att sälja minst 52 195 fiktiva biljetter à 25 kronor till träningsmatchen mot Falkenberg 25 april.– Många av våra supportrar har efterfrågat flera sätt att stödja klubben på. Då väljer vi att göra så här, säger Erica Berghagen, marknads- och kommunikationschef i IFK Göteborg.

Tipsa en kompis

Igår 12:16

”Det är obehagligt – det skrämmer mig”

Allsvenska klubbar står inför en akut likviditetskris.Nu spår fotbollsexperten Kristof Vogel att de långsiktiga följderna av coronakrisen kan bli ännu värre.Ett antal klubbar uppmanas att se över legala möjligheter för att få in sina pengar.– Jag tycker det det här är mer allvarligt än finanskrisen 2008. Det är obehagligt, säger han.• Så kan krisen slå mot din klubb• AIK-chefen: ”En större press nu”•


Läs mer »

Tipsa en kompis

Sunday 29 March

Här är IFK Göteborgs bästa spelare under 2000-talet

Många duktiga fotbollsspelare har passerat genom dörrarna på Kamratgården under 2000-talet.Men vilka är de bästa?GT:s Markus Wulcan har tagit ut sin drömelva plus avbytare och tränare.

Tipsa en kompis

Saturday 28 March

Mats Persson åtalad för nya skattebrott

Blåvitts förre klubbdirektör Mats Persson, 56, dömdes till fängelse för ekonomisk brottslighet.Nu är han återigen åtalad för skattebrott.–Mitt försvar är att jag på grund av tidspress inte hann lämna in grejerna i tid, säger han till GP.

Tipsa en kompis

Friday 27 March

Blåvitts besked: Ska spela träningsmatcher

I väntan på den allsvenska premiären har Blåvitt gjort klart med tre träningsmatcher.Samtliga kommer att spelas utan publik.

Tipsa en kompis

Friday 27 March

Blåvitts fina gest – till sjukvårdspersonalen

GÖTEBORG. Sjukvården kämpar dygnet runt mot coronaviruset.Nu vill den allsvenska storklubben IFK Göteborg visa sin uppskattning.– Hyllas de som hyllas bör, säger Blåvitts klubbdirektör Max Markusson till GT.

Tipsa en kompis

Thursday 26 March

Permitterar spelarna: ”Jag har ÖSK i hjärtat”

AIK och IFK Göteborg har redan korttidspermitteringar.Nu gör Örebro SK samma sak.– För mig har det varit en självklarhet att göra vad jag kan, säger lagkaptenen Nordin Gerzic i ett pressmeddelande.

Tipsa en kompis

Thursday 26 March

Därför lämnade Ravelli IFK Göteborgs styrelse

GÖTEBORG. Thomas Ravelli, 60, lämnade IFK Göteborgs styrelse under uppmärksammade former efter nästan fyra år.Nu berättar Blåvitt- och VM 94-profilen varför:– Ingen lyssnade på mig – det var ingen idé för mig att vara kvar, säger Ravelli i senaste avsnittet av BBpodd.