Tipsa en kompis

2014-12-13

Barcelona fick bara 0-0 - Real Madrid rycker

Trots ett massivt spelövertag fick Barcelona bara 0-0 borta mot Getafe i La Liga. Barça tappar nu viktiga på Real Madrid i ligatoppen, och är nu fyra poäng efter ärkerivalen i tabelltoppen.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Real Madrid

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Wednesday 7 November

Uniteds chockvändning – sänkte Juventus i slutminuterna

Cristiano Ronaldo såg ut att sänka sitt gamla lag med ett drömmål i den andra halvleken.
Men Manchester United gjorde två mål på tre minuter i matchens slutsekunder – och vann.

Tipsa en kompis

Wednesday 7 November

Cristiano Ronaldo bröt torkan – med drömmål

Måltorkan i CL är över.Cristiano Ronaldo stod för ett drömmål när han skickade in 1-0 mot Manchester United.– Vilket klassavslut från Ronaldo. Lindelöf hänger inte med, säger kommentatorn Henrik Strömblad i Viasat.

Tipsa en kompis

Wednesday 7 November

Skräcken för fotbollsspelare: att bli staty

I helgen avtecknades en staty av Liverpoolstjärnan Mohamed Salah. Men reaktionerna blev nog inte de konstnären hoppats på. Statyn jämförs med den föreställande Cristiano Ronaldo.

Tipsa en kompis

Wednesday 7 November

Kravet: Privatjet, livvakt – och fantasi-summor

Kylian Mbappé kunde ha hamnat i Real Madrid.I stället blev det PSG - och 19-åringen och hans föräldrar hade flera minst sagt intressanta krav innan kontraktet med de franska mästarna undertecknades.

Tipsa en kompis

Tuesday 6 November

Hustrun går till attack – mot Cristiano Ronaldo

Inters storstjärna Mauro Icardi jämförs ofta med rivalen Cristiano Ronaldo.Nu ryter Wanda Nara, agent och hustru till Icardi, i från rejält.– Jag skulle vilja se Cristiano sitta lugnt på bänken som Mauro har gjort, säger hon enligt Marca.

Tipsa en kompis

Tuesday 6 November

Zlatans krav – för att stanna kvar i Galaxy

LOS ANGELES. Milan, Real Madrid – eller ett år till i LA Galaxy?Zlatan Ibrahimovic gav en hint om att han blir kvar i Los Angeles när han hade sin sista presskonferens för säsongen under tisdagen.– Jag trivs bra här och har kontrakt ett år till, så det är upp till klubben. Jag har meddelat dem mina krav och vi för samtal just nu, sa Zlatan när SportExpressen var på plats på hemmaarenan StubHub Center.

Tipsa en kompis

Thursday 1 November

Suarez efter succén: Barça vill ersätta mig

Hattrick när Barcelona förnedrade Real Madrid i El Clasico.Då avslöjar Luis Suarez att klubben vill ersätta honom.– Jag är 31. Det är normalt, säger han till radiokanalen Sport890.

Tipsa en kompis

Wednesday 31 October

Conte stoppas efter protest från spelarna

Tränarjakten går allt annat än smärtfritt för Real Madrid.Enligt spanska Sport har spelarna totalsågat ordförande Florentino Perez planerade val.