Tipsa en kompis

2017-10-01

Halmstad vägrar ge upp: "Måste tro på oss själva"

Hoppet är i praktiken ute för Halmstads BK.Laget tvingas återvända till superettan.– Matematiskt är vi på fel sida för att ha en chans, säger tränaren Igor Krulj.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Ängelholm

Grundat år: 1976

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Friday 26 January

”Jätteboost för HIF och svensk fotboll”

Andreas Granqvist uppges vara klar för Helsingborgs IF.Då hyllas landslagskaptenen av Pär Hansson och Andreas Landgren, som ser ut att få mittbacken som lagkamrat i sommar.– Det är en jätteboost för hela klubben, för superettan och för svensk fotboll om man lyckas få hem en sån profil, säger Pär Hansson.– Han har säkert massa andra erbjudanden som han i så fall tackar nej till och det skulle vara ett tydligt tecken på hans hjärta och passion för klubben, säger Landgren.

Tipsa en kompis

Saturday 20 January

Ny roll – mål i första matchen

GÖTEBORG. Målskytt direkt i premiären.Och massor av offensiva löpningar under första halvleken.Emil Salomonsson fick bekänna färg direkt i en ny roll i ett nytt spelsystem.– Om vi hade vunnit i dag hade jag blivit mer förvånad, för fotboll ska inte vara så enkelt, säger IFK-veteranen efter premiärförlusten med 1–3 mot Ålborg.

Tipsa en kompis

Saturday 6 January

HBK:s kyliga upplägg: ”Lite hårdare klimat”

Halmstads BK tar till nya grepp i jakten på allsvensk status.I ställt för ett träningsläger i värmen åker man i år till – Irland.– Det är kanske till och med lite hårdare klimat än i Halmstad, säger tränaren Igor Krulj.

Tipsa en kompis

Sunday 31 December

Mittbacken om HIF: ”Håller kontakten”

Marcus Nilsson är på väg tillbaka efter sina skadeproblem.Nu öppnar mittbacken upp om intresset från Helsingborgs IF.– Jag har inte stängt några dörrar alls, det hänger på när jag kan bli frisk och vad jag får för alternativ, säger Nilsson till Helsingborgs Dagblad.

Tipsa en kompis

Tuesday 28 November

Han tar över superettaklubben

Jörgen Wålemark, 45, lämnar Varbergs Bois.Nu har superettaklubben utsett hans efterträdare.Det blir Joakim Persson, 42, med ett förflutet i Ängelholms FF och Kristianstad FC som tar över Varberg.

Tipsa en kompis

Friday 24 November

FCK-lånet lämnar Halmstad – men samarbetet fortsätter

Det blir ingen fortsättning i Halmstads BK för Aboubakar Keita nästa säsong.Mittfältaren återvänder till danska storklubben FC Köpenhamn – men samarbetet mellan klubbarna ser ut att fortsätta.– Det var ett bra möte, säger HBK:s tränare Igor Krulj.

Tipsa en kompis

Tuesday 21 November

Halmstads BK värvar landslagsspelare i futsal

Halmstads BK har gjort klart med mittfältaren Dida Rashidi – en spelare som representerat Sveriges landslag i futsal.25-åringen har skrivit på för två år med klubben.– Han är en spännande spelare som är en ”late bloomer”, säger Igor Krulj, HBK:s tränare.

Tipsa en kompis

Tuesday 31 October

Ängelholm klara vinnare av ungdomsbonusen

En tro på de yngre har under fotbollssäsongen visat sig bära frukt för Ängelholms FF. De har kammat hem samtliga delomgångar i Svenska Spels Ungdomsbonus och står således som segrare i den totala sammanställningen – och får ta emot 50.000 kronor.