Tipsa en kompis

2017-10-01

Halmstad vägrar ge upp: "Måste tro på oss själva"

Hoppet är i praktiken ute för Halmstads BK.Laget tvingas återvända till superettan.– Matematiskt är vi på fel sida för att ha en chans, säger tränaren Igor Krulj.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Ängelholm

Grundat år: 1976

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Wednesday 11 July

”Varför skulle de komma hem för? Det finns ju inte”

IFK Göteborg har tappat flera viktiga spelare under sommaren och i den allsvenska omstarten mot Kalmar FF blev det en blytung förlust.Nu riktar den förre landslagsbacken Erik Edman kritik mot Blåvitt.– Skulle de tappa ytterligare spelare, som Emil Salomonsson, så luktar det kval på allvar, säger han i NordicBets podcast Ljugarbänken.

Tipsa en kompis

Friday 6 July

Salomonsson: ”Det är min sista chans”

GÖTEBORG. Emil Salomonsson kan vara på väg att lämna IFK Göteborg, vilket GT tidigare rapporterat om.Nu berättar huvudpersonen själv om sin ovissa framtid.– Det är ju min sista chans lite, säger Salomonsson till GT.

Tipsa en kompis

Thursday 5 July

På väg bort från Blåvitt – kan säljas i sommar

GÖTEBORG. Tre nyckelspelare har redan lämnat.Nu kan IFK Göteborg drabbas av ytterligare ett tungt avbräck:Enligt GT:s uppgifter räknar klubbens sportsliga ledning med att tappa Emil Salomonsson, 29, i sommar.

Tipsa en kompis

Thursday 14 June

Guldhjälten vill tillbaka: ”Vi känner på varandra”

Markus Holgersson vann SM-guld med Helsingborg 2011.Nu tränar han återigen med klubben – och återvänder gärna.– Vi känner på varandra. Jag har varit ute länge, även om jag har varit på en högre nivå vet de ju inte riktigt vad de får, säger backen till Helsingborgs Dagblad.

Tipsa en kompis

Monday 21 May

Fina hyllningen till Dahlberg: ”Ett monster”

BORÅS. Tungt poängtapp i matchens sista sekund.Efter 1–1 borta mot Elfsborg valde Blåvitts Emil Salomonsson att tokhylla målvakten Pontus Dahlberg.– Han är ett monster i dag, säger Salomonsson.

Tipsa en kompis

Tuesday 24 April

Jättemiss sänkte HIF på Olympia mot AFC

Ett dubbelbyte i paus för att vända underläge mot AFC.Då totalmissade Fredrik Liverstam en nedtagning och kvällen var körd för Helsingborgs IF.– Vi gör en dålig match rakt igenom, säger stjärnmålvakten Pär Hansson till C More.

Tipsa en kompis

Thursday 19 April

”Lät som en papegoja som hakat upp sig”

GÖTEBORG. Kaosartad inledning med farliga Dalkurdchanser på löpande band.Då kastade Blåvitt-tränaren Poya Asbaghi om taktiskt och säkrade hem tre poäng.– Det är Poyas absolut största styrka som tränare, han är totalt prestigelös, säger Emil Salomonsson.

Tipsa en kompis

Sunday 8 April

Sviten: Obesegrad i hemmapremiärer

Pär Hansson har aldrig förlorat en hemmapremiär med Helsingborgs IF.Mot Öster vill han utöka den sviten.– Jag hoppas att det är en god historia som vi kan fortsätta på, säger HIF-målvakten.