Tipsa en kompis

2017-10-30

AIK klart för Europa – vann rivalmatchen

Andraplatsen säkrad, bäst i stan för sjunde året i rad och Europabiljetten fixad.Stefan Ishizaki fick en helt okej avslutningskväll på Friends arena.AIK slog IFK Göteborg med 2-1.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

IFK Göteborg

Grundat år: 1904

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Friday 15 March

Blåvitt om damlaget: ”Målet i IFK Göteborg är alltid att spela i eliten”

I måndags klubbade IFK Göteborg att de ska starta ett damlag på seniorsidan. Hur de ska göra det är än så länge oklart, men förr eller senare ska de spela elitfotboll.
– Målsättningen i IFK Göteborg är alltid att spela i eliten och även då det gäller damer. Sedan kanske man inte gör det år ett, men det är den långsiktiga ambitionen, säger klubbens ordförande SVT Sport.

Tipsa en kompis

Friday 15 March

JUST NU: Alvbåge tillbaka i allsvenskan

Sirius förstärker inför allsvenskan.På fredagen presenterade man värvningen av Blåvitt-profilen John Alvbåge.36-åringen lämnar därmed cypriotiska Nea Salamis.– Det känns jättebra. Sirius känns som ett väldigt spännande lag, säger Alvbåge.

Tipsa en kompis

Thursday 14 March

Elfsborg startar damlag

Det råder vårblomning av damfotbollssatsningar i Västsverige.
Först gick IFK Göteborg ut med att de startar ett damlag.
De är inte de enda som satsar på ett damlag.
För nu blir Elfsborg nästa herrallsvenska fotbollsklubb att starta ett damlag. Inför säsongen 2020 satsar man på damer i division 4.
– Vi vill bygga från grunden. Vi har föreslagit att detta ska vara det bästa på lång sikt, säger IF Elfsborgs ordförande Sune Lundqvist till P4 Sjuhärad.

Tipsa en kompis

Thursday 14 March

Experten om IFK Göteborgs damsatsning: ”Det är jättebra”

SVT:s fotbollsexpert Frida Östberg ger sin syn på IFK Göteborgs beslut att starta ett damlag.
– Jag tycker det är konstigt att en sådan här storklubb inte haft seniorlag på både herr- och damsidan tidigare, säger hon.

Tipsa en kompis

Thursday 14 March

Blåvitt värvar förre landslagsmannen

GÖTEBORG. Han har imponerat under provträningarna i veckan.Nu skriver IFK Göteborg kontrakt med Nzuzi Toko, 28, enligt GT:s uppgifter.Parterna är överens om ett flerårskontrakt.

Tipsa en kompis

Thursday 14 March

Nobbade IFK Göteborg – koppas ihop med AIK

GÖTEBORG. Karol Mets, 25, är på väg bort från NAC Breda och kopplas ihop med AIK.Men enligt GT:s uppgifter har även IFK Göteborg erbjudit den estniske mittbacken ett kontrakt.Mets valde nyligen att tacka nej till Blåvitts förslag som skulle gett honom omkring 150 000 kronor i månaden.

Tipsa en kompis

Wednesday 13 March

Polischefens utspel efter skandalen: Slopa ståplats

GÖTEBORG. Cupderbyt mellan IFK Göteborg och Gais bröts efter en läktarskandal.Nu lanserar polischefen Erik Nord ett kontroversiellt förslag för att få bukt med ordningsstörningar kring svensk fotboll:Slopa ståplats.– Jag förstår att supportrar blir provocerade av det, säger han till GP.

Tipsa en kompis

Wednesday 13 March

Polischefens förslag efter fyrverkerikaoset: ”En metod är bara sittplatser”

Gais tilldömdes en skrivbordsseger mot IFK Göteborg i Svenska cupen efter att matchen avbrutits på grund av ett fyverkerikaos.
Polischefen i Storgöteborg ser nu flertalet tänkbara åtgärder mot publiken i kölvattnet av detta.
– Jag tycker att det hade varit spännande att på något sätt se vad som hände om vi bara hade sittplatsläktare, säger Erik Nord till Göteborgs-Posten.