Tipsa en kompis

2017-10-30

AIK klart för Europa – vann rivalmatchen

Andraplatsen säkrad, bäst i stan för sjunde året i rad och Europabiljetten fixad.Stefan Ishizaki fick en helt okej avslutningskväll på Friends arena.AIK slog IFK Göteborg med 2-1.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

IFK Göteborg

Grundat år: 1904

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Saturday 12 May

Asbaghi ger svar på tal efter segern mot Malmö

GÖTEBORG. 0–2 mot AIK.Sedan 2–1-seger både mot Häcken och Malmö FF.Med samma taktik.– Vi har inte ändrat oss. Det är bara experterna som tror det, säger Blåvitts tränare Poya Asbaghi.

Tipsa en kompis

Saturday 12 May

Förslaget som öppnar för landslaget

GÖTEBORG. Blåvitts viktige mittback André Calisir, 27, vill spela i Armeniens landslag.Men både han och klubben vill att han först spelar klart vårsäsongen i allsvenskan innan han förenas med sina nya landslagskamrater.– Jag kan åka dagen efter matchen mot Sundsvall. Det är mitt och Blåvitts förslag, säger Calisir.

Tipsa en kompis

Friday 11 May

Bakslaget: Sveriges kvalhjälte missar VM

Jakob Johansson sköt Sverige till VM.Nu står det klart att mittfältaren, som skadade sig mot Italien, missar fotbollsfesten i sommar.– Det känns naturligtvis väldigt tråkigt men samtidigt är det inte speciellt oväntat, säger Johansson till Aftonbladet.

Tipsa en kompis

Friday 11 May

Uttagen i landslaget – kan stoppas av IFK

André Calisir, 27, är uttagen i Armeniens landslag.Men IFK Göteborg kan sätta stopp för sin mittback – landslagssamlingen krockar med två av Blåvitts matcher.– Jag måste ta ett samtal med André innan jag kan kommentera det mer, säger sportchefen Mats Gren till Aftonbladet.

Tipsa en kompis

Friday 11 May

”Hemflytten är värt det – nu har vi tagit en titel”

Djurgården är cupmästare 2018.Då svämmade känslorna över för Djurgården-spelarna efteråt.– Jag kom till en klubb som slåss om titlar. Nu har vi tagit det, säger Jonas Olsson.

Tipsa en kompis

Thursday 10 May

”Är tråkigt att han får så mycket uppmärksamhet”

Frågan om Zlatan Ibrahimovics eventuella medverkan i VM var länge ett hett diskussionsämne.Nu ger landslagsmittfältaren Gustav Svensson, till vardags i MLS-klubben Seattle Sounders, sin syn på saken.– Det är lite tråkigt att han får så mycket uppmärksamhet när han kanske inte kommer dit, säger Svensson till The Score.

Tipsa en kompis

Wednesday 9 May

Blåvit legendar tillbaka som tränare

Efter ett halvt sabbatsår gör Stefan Rehn, 51, comeback som fotbollstränare.Senast ledde han Göteborg FC:s damer, nu återkommer Blåvitts guldmakare till herrfotbollen när han tar över Utsikten i division ett.– Det ska bli kul att börja träna igen, säger Stefan Rehn.

Tipsa en kompis

Wednesday 9 May

Rieks fina cupminne – med IFK Göteborg

Malmö FF har en lång tradition av vunna titlar.Sören Rieks har inte tagit lika många som de flesta övriga i dagens trupp – men han är en av få som vunnit svenska cupen.– Och då avgjorde jag matchen, poängterar mittfältaren.