Tipsa en kompis

2017-10-30

AIK klart för Europa – vann rivalmatchen

Andraplatsen säkrad, bäst i stan för sjunde året i rad och Europabiljetten fixad.Stefan Ishizaki fick en helt okej avslutningskväll på Friends arena.AIK slog IFK Göteborg med 2-1.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

IFK Göteborg

Grundat år: 1904

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Thursday 6 December

Bröt sitt kontrakt – öppnar för Blåvitt

GÖTEBORG. Kontraktet med AEK Aten är brutet.Nu är Astrit Ajdarevic, 28, öppen för en flytt till IFK Göteborg, enligt GT:s uppgifter.På Blåvitts önskelista står hans namn högst upp.Knäckfrågan för klubben: ekonomin.

Tipsa en kompis

Thursday 6 December

I dag faller domen i matchfixningshärvan

Klockan 11 i dag faller domen mot den före detta AIK:aren och den utpekade 37-åringe kumpanen som misstänks för grovt mutbrott.
Männen misstänks för att ha försökt muta AIK-målvakten Kenny Stamatopolous i samband med det allsvenska mötet mellan IFK Göteborg och AIK i maj 2017.

Tipsa en kompis

Wednesday 5 December

”Vi ska få fram världens bästa spelare här i IFK”

IFK Göteborg har det tungt, både sportsligt och ekonomiskt.Men klubbikonen Roger Gustafsson, 66, är optimistisk.–Vi har allt som krävs för att få fram världens bästa spelare i IFK, säger han till GP.

Tipsa en kompis

Monday 3 December

Klart: Blåvitt ställs mot Gais i cupen

Senast de möttes i tävlingssammanhang var 2012.Nu ställs IFK Göteborg och Gais mot varandra i Svenska cupen.

Tipsa en kompis

Monday 3 December

Svenska cupens gruppspel lottat – här är grupperna

Svenska cupens gruppspel lottades på en presskonferens på måndagen. Bland annat möts IFK Göteborg och Gais på herrsidan i grupp 8.

Tipsa en kompis

Monday 3 December

Avslöjar Klopps lögn (?) direkt efter slutsignalen

Jürgen Klopp firade vilt på planen efter Liverpools sena avgörande.– Hade jag varit Everton-spelare hade jag sparkat ner honom, sa Viasat-experten Jonas Olsson efteråt.Tysken själv hävdade att han sagt något direkt efter slutsignalen - men det verkar inte ha varit sanningen.

Tipsa en kompis

Sunday 2 December

Halmstad utmanar Blåvitt: ”Ett namn som vi tittar på”

IFK Göteborg har bekräftat sitt intresse för att värva tillbaka Joel Allansson.Men Halmstads BK utmanar om mittfältarens signatur.– Det är ingenting som jag kan kommentera mer än att han är ett av många namn som vi tittar på, säger klubbchefen Tony Karlsson till Hallandsposten.

Tipsa en kompis

Friday 30 November

Blåvitts stora framtidsmöte

IFK Göteborg utvärderar den misslyckade säsongen 2018 grundligt.Samtidigt dras riktlinjer för framtiden upp.– Vi vänder på varenda sten och kollar varje gråsugga i ögonen, säger Blåvitts klubbdirektör Max Markusson.I dagarna har klubben haft vad han kallar ett ”megamöte” i Stenungsund.