Tipsa en kompis

2018-01-11

Beskedet: Han får inte dispens

GÖTEBORG. Norrby IF får inte dispens för sin nye tränare Mohammed Ali Khan, 29.– Vi säger nej eftersom han saknar den utbildning som krävs för en huvudtränare i superettan, säger Gerhard Sager, ordförande i förbundets tävlingskommitté, till Borås Tidning.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Häcken

Grundat år: 1940

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Thursday 12 April

El Kabirs kamp – för att gå ner i vikt

”Han kan spela 20 minuter, det är det han har kapacitet för.”Så sa Häckens tränare Andreas Alm om Moestafa El Kabir, 29.Nu kämpar anfallsstjärnan för att komma i form.– Det är nåt kilo extra som jag vill ha bort, säger El Kabir till GP.

Tipsa en kompis

Tuesday 10 April

Klubben tar avstånd: ”Ska inte få hända”

GÖTEBORG. BK Häckens sportchef Sonny Karlsson fick ett utbrott på en reporter efter matchen mot Brommapojkarna.Nu tar klubben avstånd från agerandet.– Det gäller att uppföra sig professionellt i alla lägen, säger Häckens ordförande Anders Billström till GT.

Tipsa en kompis

Monday 9 April

Rött kort direkt efter överfallet

Häcken låg under med 0-1 - men var på väg tillbaka.Då tappade Alexander Faltsetas huvudet.Han kastade sig våldsamt in i en tackling och fick direkt rött kort.

Tipsa en kompis

Monday 9 April

Utburen på bår – i matchminut tre

Häcken fick en tung start borta mot BP.Redan efter tre minuter tvingades försvararen Juhani Ojala ut på bår.

Tipsa en kompis

Monday 2 April

”Jag hoppas kunna ta med Öis till allsvenskan”

Jakob Lindström lämnade Örgryte för att testa vingarna på Hisingen.Förra säsongen med allsvenska Häcken blev det dock bara blott fyra inhopp – och nu flyttar Lindström "hem" igen.

Tipsa en kompis

Sunday 1 April

Nyförvärvet sänkte Kalmar i premiären

BK Häcken gick mot 0-0 i premiären mot Kalmar FF. Men i den andra halvleken frälste ett av nyförvärven laget.Moestafa El Kabir hade bara varit på planen i tre minuter - när han sänkte gästerna med en välplacerad straff.

Tipsa en kompis

Sunday 1 April

”Självklart större krav på mig i år…”

GÖTEBORG. För ett år sedan var han en sensationell allsvensk debutant.När den här säsongen börjar börjar är Häcken-talangen Daleho Irandust, 19, en av seriens hetaste spelare.– Jag hoppas kunna ta ett steg till, säger han inför premiären.

Tipsa en kompis

Friday 30 March

Glädjebeskedet: Stjärnan spelklar

Alla papper är i ordning och Moestafa El Kabir är spelklar i premiären mot Kalmar FF.–Skönt att det är avklarat, säger BK Häckens sportchef Sonny Karlsson.