Tipsa en kompis

2018-01-11

Beskedet: Han får inte dispens

GÖTEBORG. Norrby IF får inte dispens för sin nye tränare Mohammed Ali Khan, 29.– Vi säger nej eftersom han saknar den utbildning som krävs för en huvudtränare i superettan, säger Gerhard Sager, ordförande i förbundets tävlingskommitté, till Borås Tidning.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Häcken

Grundat år: 1940

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Friday 13 July

Förre MFF-backen klar för Trelleborg

Mittbacken Jasmin Sudic vänder hem till Skåne igen och ansluter till Trelleborg.Det meddelar hans nuvarande klubb BK Häcken på sin hemsida.– Han ville komma närmare hem, säger Häckens sportchef Sonny Karlsson på hemsidan.

Tipsa en kompis

Thursday 12 July

Drömstart för Häcken i Europa League-kvalet

Häcken har fått en riktig drömstart på Europa League-kvalet.Det efter ett succéinhopp av Daleho Irandust – och tre mål inom loppet av tio minuter.– Det här var jätteviktigt, säger Irandust.

Tipsa en kompis

Thursday 12 July

Toivonen-kopia av Irandust – hjälte i Europa League

Daleho Irandust blev stor hjälte för Häcken i Eruopa Leauge. Med en Toivonen inspirerad (?) lobb bröt han dödläget borta mot Liepaja i det som slutade med en klar 3-0-vinst.

Tipsa en kompis

Saturday 7 July

Oväntad målskytt i Häcken firade med volt

Häcken gjorde omstart i allsvenskan med 3–0 på hemmaplan mot Sundsvall. Alexander Faltsetas dundrade in det andra målet och firade med en frivolt.
-Jag är lite hetsig där. Det är kul att göra mål, säger Faltsetas.

Tipsa en kompis

Saturday 7 July

Drömmål – sedan firade han med volt

GÖTEBORG. Han bjöd på en nedtagning med bröstet i världsklass innan han smällde in 2–0 högt i nät.Sedan bjöd BK Häckens Alexander Faltsetas på en uppvisning i akrobatik.– Det är ju kul att göra mål, säger han.

Tipsa en kompis

Saturday 7 July

Storseger för Häcken – efter drömmålet

GÖTEBORG. En lång genomskärande boll i djupet av Rasmus Lindgren, en galant nedbröstning och ett distinkt skott upp i nättaket med yttersidan av Alexander Faltsetas.BK Häcken bjöd på ett riktigt drömmål när man hemmaslog Sundsvall med 3–0 i den allsvenska omstarten.

Tipsa en kompis

Saturday 7 July

De ställs Blåvitt mot i cupen

Lottningen i Svenska cupen är klar.IFK Göteborg ställs mot division 1-laget Torns IF och BK Häcken mot Växjö United, till vardags i division 3.

Tipsa en kompis

Friday 6 July

Häcken vill stoppa Sundsvalls framfart

BK Häcken ställs mot Gif Sundsvall i den allsvenska omstarten.Ett motstånd som imponerat mycket på Häcken-tränaren Andreas Alm.– De är skickliga på att maximera det de gör, säger han.