Tipsa en kompis

2018-01-11

Beskedet: Han får inte dispens

GÖTEBORG. Norrby IF får inte dispens för sin nye tränare Mohammed Ali Khan, 29.– Vi säger nej eftersom han saknar den utbildning som krävs för en huvudtränare i superettan, säger Gerhard Sager, ordförande i förbundets tävlingskommitté, till Borås Tidning.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Häcken

Grundat år: 1940

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Sunday 7 October

Jeremejeff räddade Häcken mot Malmö

Alexander Jeremejeff gjorde ett mål för Malmö den här säsongen och gick till Häcken. Där har han öst in mål. När han mötte sitt gamla lag var det också Jeremejeff som räddade sitt lag i 1-1-mötet.

Tipsa en kompis

Sunday 7 October

”Domaren är alldeles för het på gröten där”

Alexander Jeremejeff är stekhet sedan flytten från MFF tillbaka till Häcken.Under söndagen grejade han en poäng mot sitt gamla gäng på Bravida arena när Häcken – Malmö slutade 1–1.Slutet av matchen präglades av stort Häckenraseri mot domaren Magnus Lindgren.

Tipsa en kompis

Sunday 7 October

”Jag har inget emot att glöden pyr lite grann…”

GÖTEBORG. Efter en trög start har BK Häcken lyft under Andreas Alms ledning.För GT ger 45-åringen sin syn på spelsystem, Blåvitts PR-arbete, krisrubriker – och avslöjar drömdestinationen.– Jag är bättre i en storklubb än i en mindre, säger han.

Tipsa en kompis

Saturday 6 October

MFF:s nya avbräck: Mittbacken skadad

Malmö FF jagar vidare efter en Europa League-plats borta mot BK Häcken.Men MFF får klara sig utan mittbacken Lasse Nielsen som är skadad.– Tyvärr inte tillräckligt bra skick för att spela, säger MFF:s fysioterapeut Jesper Robertsson till Fotbollskanalen.

Tipsa en kompis

Friday 5 October

"Ibland är det bra om den gamle får vila"

Storspel och besvärsfri från lårskadan mot Besiktas.Men knäsmärtor efter matchen och det kan bli så att Rasmus Bengtsson startar på bänken i konstgräsmatchen mot Häcken på söndag.–Ibland är det bra om den gamle får vila lite också, säger MFF:s mittbacksstjärna.

Tipsa en kompis

Monday 1 October

Häcken hotar om Europaplats efter nya vinsten

På de senaste nio matcherna har Häcken vunnit åtta.
Inte ens formstarka Elfsborg kunde få stopp på segermaskinen när Paulinho utökade sin ledning i skytteligatoppen.

Tipsa en kompis

Monday 1 October

Rycker i skytteligan – efter Häckens seger

Åtta segrar på de nio senaste matcherna i allsvenskan.BK Häckens superform håller i sig.Och Paulinho rycker i skytteligan.

Tipsa en kompis

Friday 28 September

Hjärnan bakom BK Häckens stora lyft

GÖTEBORG. En klasspelare från en allsvensk toppkonkurrent, en icke planerad blixtvärvning och ett FC Barcelona-fostrat långskott.Tre förstärkningar under sommarfönstret som gett BK Häcken ett rejält lyft.– Jag tycker att vi har fått väldigt bra utdelning, säger sportchefen Sonny Karlsson, som inspirerats av Gif Sundsvalls framfart.