Tipsa en kompis

2018-01-11

Jansson månadens spelare i Championship

Pontus Janssons framgångar i Leeds fortsätter.Nu har fansen röstat fram landslagsbacken till månadens spelare i Championship för december.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Malmö FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Wednesday 17 January

"Det har jag extremt svårt för – värdelöst"

De allsvenska topplagen rustar både stort och med kraft inför säsongen.Många undrar hur Djurgårdens plan ser ut och hur man ersätter förlorade nyckelspelare.För SportExpressen berättar Bosse Andersson om åren som sportchef, AIK och Malmö FF kapprustning samt vilken tränare det varit tuffast att sparka.– Det var tufft, men jag är glad över att vi har en god relation i dag, säger han.

Tipsa en kompis

Tuesday 16 January

Positivt besked från MFF:s skadade mittback

Efter de senaste dagarnas skaderapporter ger Malmö FF nu besked om läget för Arnór Ingvi Traustason, Egzon Binaku och Rasmus Bengtsson."Det är ett lugnande besked för Malmö FF", skriver klubben på sin hemsida om Bengtssons skada.

Tipsa en kompis

Tuesday 16 January

Nyförvärvet missar premiären med MFF

Arnor Traustason drog på sig en lårskada när han i söndags mötte Indonesien med det isländska landslaget.Nu missar han Malmö FF:s första match för säsongen, mot Fremad Amager.– Jag kommer inte att spela på lördag, säger Traustason till Sydsvenskan.

Tipsa en kompis

Tuesday 16 January

Förlängde med MFF – för att nå VM

Sex spelarkontrakt gick ut efter SM-guldet 2017.Oscar Lewicki blev den enda som förlängde med Malmö FF, något mittfältaren tror kommer att ta honom till VM i Ryssland.–Kommer du till en bra klubb så ökar dina chanser att få åka till VM. Och jag spelar i Malmö så jag tror jag har en bra chans, säger Lewicki.

Tipsa en kompis

Monday 15 January

Spelaren misstänkt för ännu fler brott

Den sexbrottsmisstänkte Malmö FF-spelaren misstänks nu för att ha försökt få sexkontakt med ytterligare en flicka under 15 år, skriver Sydsvenskan.

Tipsa en kompis

Monday 15 January

Dom om Traustasons skada på tisdagen

På tisdagen ansluter Arnor Traustason till Malmö.Då kommer också skadedomen för den nyvärvade MFF-stjärnan.–Det klarnar när han är här på plats, säger MFF-tränaren Magnus Pehrsson.

Tipsa en kompis

Monday 15 January

"Båda klubbarna var med i bilden"

Simon Thern är klar för IFK Norrköping och treårskontraktet kommer att presenteras vid IFK:s presskonferens klockan 16 på måndagseftermiddagen.Thern avslöjar nyheten för Kvällsposten i en exklusiv intervju när han sitter i flyttbilen från Holland till Sverige.Hollandsproffset och förre MFF- och HIF-stjärnan bekräftar också att både Malmö och Göteborg funnits med i bilden när han skulle välja klubbadress för hemflytten.

Tipsa en kompis

Monday 15 January

Så blir nya namnet på Malmö FF:s hemmaplan

Precis som Kvällsposten tidigare kunnat avslöja byter Malmö FF namn på sin arena.Klubben bekräftar att den från och med nu kommer heta Stadion."Parallellt har arbetet påbörjats med att avveckla namnet Swedbank stadion från alla visuella ytor på anläggningen och i våra digitala kanaler", skriver föreningen på sin hemsida.