Tipsa en kompis

2018-01-11

Jansson månadens spelare i Championship

Pontus Janssons framgångar i Leeds fortsätter.Nu har fansen röstat fram landslagsbacken till månadens spelare i Championship för december.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Malmö FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Thursday 19 April

Glädjen – skadeläget ljusnar för Malmö FF

Eric Larsson och Arnor Traustason är aktuella för spel mot BP på måndag.Dessutom är Lasse Nielsens lårskada av det lindrigare slaget.– Vi är hoppfulla att han ska gå in i träning i dagarna, säger MFF:s fysioterapeut Jesper Robertsson till Fotbollskanalen.

Tipsa en kompis

Thursday 19 April

Malmö FF är på väg att gå bort sig totalt

Slutsignal på Tele 2 och Djurgården jublade som om de vunnit SM-guld.Slutsignal på Tele 2 och resten av allsvenskan jublade för att de kan vinna SM-guld.Malmö FF ändrade strategi inför 2018 för att ta ett steg framåt –men är på väg att gå bort sig totalt.

Tipsa en kompis

Wednesday 18 April

Nielsens besked efter skadan: ”Riktig skit”

Malmö FF hade en hel del skadeproblem inför matchen mot Djurgården.I förlustmatchen mot stockholmarna tvingades Lasse Nielsen lämna planen.– Det känns stelt, säger Nielsen efter matchen.

Tipsa en kompis

Wednesday 18 April

”Du får fråga Magnus Pehrsson om varför”

Malmö FF åkte på en storförlust borta mot Djurgården.Nu kritiserar Markus Rosenberg – som inledningsvis bänkades i mötet – lagets nya taktik.– För tillfället är det inte tillräckligt bra, säger MFF-kaptenen.

Tipsa en kompis

Wednesday 18 April

Svårt att se vad som finns i MFF

Motivation och klass mot förvirring och initiativlöshet.Djurgården plockade fram allt man har för att kompensera för det man inte har haft.Men efter fyra matcher är det fortfarande svårt att se vad som överhuvudtaget finns i Malmö FF.

Tipsa en kompis

Wednesday 18 April

Storseger för Dif efter hans tabbe

De regerande mästarna är i gungning.Djurgården vann toppmötet mot Malmö FF med 3-0 - efter en supertabbe av Franz Brorsson.

Tipsa en kompis

Wednesday 18 April

”Vi ska alltid vinna – oavsett situation”

Malmö FF har fem spelare på frånvarolistan inför onsdagskvällens match mot Djurgården.Magnus Pehrsson säger att han aldrig tidigare varit hårdare drabbad som MFF-tränare – samtidigt som han vägrar använda skadeläget som någon ursäkt.– Vi ska alltid vinna, oavsett situation, säger Pehrsson.

Tipsa en kompis

Wednesday 18 April

”Han kanske inte springer så mycket”

Felix Beijmo har växt fram till en tongivande spelare i Djurgården.
För SportExpressen berättar han om sin roll i laget, drömmen om Bundesliga och hur det är att ställas mot Malmö FF:s Markus Rosenberg.
– Han är stark och smart, men kanske inte springer så mycket, säger han.