Tipsa en kompis

2018-03-12

”Det vore grymt om vi fick AIK”

Djurgården är klart för semifinal i svenska cupen.Om AIK vinner mot Örebro väntar ett Stockholmsderby.Något som spelarna i Blåränderna ser fram emot.– Jag vill ha AIK helst, säger Jonas Olsson.– Det är klart man vill ha ett derby, säger Jesper Karlström.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

West Bromwich

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Friday 12 October

”Jag vill göra Blåvitt till ett storlag igen”

IFK Göteborg sparkade Mats Gren tidigare i veckan och ersatte honom med Jonas Olsson. Samtidigt är både Hjalmar Jonsson och Hannes Stiller nya i ledarstaben.Nu uttalar sig Blåvitt-profilen Gustav Svensson om utvecklingen i klubben och chanserna till att återvända.– Självklart kommer det bli lite annorlunda nu med tanke på att jag haft kontakt med Mats Gren, säger Svensson.FÅ BÄST KOLL: Följ IFK Göteborg – direkt i Messenger

Tipsa en kompis

Thursday 11 October

Sparkades av kompisen – blir hans chef i Blåvitt

GÖTEBORG. För två år sedan fick Jonas Olsson, 48, sparken av Hannes Stiller, 40, i Ljungskile SK.Nu återförenas de båda när Olsson blir Stillers chef i IFK Göteborg.– Det är den världen vi lever i, konstaterar Jonas Olsson.

Tipsa en kompis

Wednesday 10 October

Ralf Edström om Blåvitts besked: ”Det var på tiden!"

Ralf Edström har länge krävt Mats Grens avgång.På onsdagsförmiddagen kom IFK Göteborg med beskedet att sportchefen får sparken.– Det var på tiden!, säger Edström.Samtidigt hyllas ersättaren Jonas Olsson av flera blåvita legendarer.

Tipsa en kompis

Wednesday 10 October

”Naturlig lösning, varit för mycket negativt”

GÖTEBORG/STOCKHOLM. IFK Göteborg agerar efter krisen.På en presskonferens meddelar klubben i dag att sportchefen Mats Gren får sparken.– Det har blivit oerhört mycket fokus på honom som person, något som också lett till mycket negativa rubriker kring föreningen, säger klubbdirektören Max Markusson.Han ersätts av Jonas Olsson.Dessutom kommer Hjalmar Jonsson och Hannes Stiller in som nya assisterande tränare.

Tipsa en kompis

Tuesday 9 October

Utpekade ersättaren dementerar nu själv

GÖTEBORG. Jonas Olsson har pekats ut som IFK Göteborgs nya huvudtränare.Men nu slår han tillbaka mot ryktena.– Jag kan dementera det, jag är inte aktuell som huvudtränare i IFK, säger han till Aftonbladet.

Tipsa en kompis

Monday 1 October

Uppgifter: Djurgården dumpar Jonas Olsson

Jonas Olsson, 35, blir inte kvar i Djurgården nästa säsong.Enligt flera källor till sajten FotbollDirekt kommer han inte erbjudas ett nytt kontrakt.

Tipsa en kompis

Sunday 30 September

Mystiken: Försvann precis innan avspark

Han var uppsatt i Djurgårdens startelva mot ÖstersundMen lagkaptenen Jonas Olsson försvann mitt under uppvärmningen och när matchen blåstes i gång var han inte med på planen.”Ändring i startelvan mot ÖFK. Jonas Olsson utgår ur truppen och Jacob Une Larsson går in som mittback”, skriver Djurgården på Twitter.

Tipsa en kompis

Sunday 2 September

Hamad om utspelet: "Hade aldrig gjort så"

Jonas Olsson luftade besvikelsen över Djurgårdens transferfönster i en halvtidsintervju med C More.Nu ger Jiloan Hamad sin syn på ärkerivalens sommarfönster och Olssons utspel.– Jag hade inte gjort så men hans välvilja lyser genom. Han bryr sig, säger han.