Tipsa en kompis

2018-06-10

Nannskogs betyg på Zlatans start: ”Kan ännu mer”

Sju mål och tre assist på elva matcher – men också utvisad, avstängd och frustrerad.
När Daniel Nannskog betygsätter Zlatan Ibrahimovics start i LA Galaxy får han betyget stark trea på en skala ett till fem.
– Han har ett bra facit, men alla vet att han kan ännu mer än vad han visat, säger SVT:s expert.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Zlatan

Grundat år: 1981

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Monday 3 December

Zlatans nya besked: ”Hoppas jag är kvar”

En sista vända i Europa – eller stanna kvar i Los Angeles?Spekulationerna om Zlatan Ibrahimovics framtid har gått på högvarv den senaste månaden – men nu ger den svenske superstjärnan en fingervisning.Senare i december går Alex "The Mauler" Gustafsson en match i Las Vegas.– Jag hoppas att jag är kvar i Los Angeles då, säger Zlatan till Viasat.

Tipsa en kompis

Friday 30 November

Italienkännaren om Zlatans framtid

Italienkännaren Jennifer Wegerup om Zlatan Ibrahimovics eventuella övergång till Milan och hur snacket går om svensken i Milano.

Tipsa en kompis

Wednesday 28 November

Timmarna som avgör allt om Zlatans framtid

Milan eller Los Angeles Galaxy?Svaret på spekulationerna om Zlatan Ibrahimovics framtid kan komma under en avgörande söndag i december.– Det är fyra timmar som alla behöver oroa sig för, säger Los Angeles Times-journalisten Kevin Baxter.

Tipsa en kompis

Tuesday 27 November

Jätteflopp i Hammarby – kan nu bli Zlatans chef

Gregg Berhalter skulle ta Hammarby till allsvenskan.Amerikanen floppade – men är nu på väg att landa ett större jobb i USA.Det kan bli som ny tränare för Los Angeles Galaxy och Zlatan Ibrahimovic.

Tipsa en kompis

Tuesday 27 November

Zlatans hårda krav: Vill ha dubbla lönen

Zlatan Ibrahimovic uppges vara högaktuell för Milan.Enligt Milano-baserade tidningen Libero ställer svensken "hårda krav" på klubben.Där råder oenigheter om längden på kontraktet – och vilken lön svensken ska ha.

Tipsa en kompis

Monday 26 November

I samtal med Chelsea – vill ha tre (!) spelare

Zlatan Ibrahimovic uppges på ingång.Milan har större planer än så.Enligt italiensk media försöker sportchefen Leonardo landa en trippelvärvning - från Chelsea.

Tipsa en kompis

Saturday 24 November

Öppnar för Zlatan – efter uppgifterna

Zlatan Ibrahimovic kommer än närmre en återkomst i Milan.Och Milanlägret ser ut att ta emot honom med öppna armar.– Han är alltid välkommen att bära en tröja som har en så vacker historia, säger Milans tränare Gennaro Gattuso.

Tipsa en kompis

Saturday 24 November

Zlatans kamp – för att skydda familjen

Han är en av fotbollsvärldens mest omskrivna personer.Samtidigt gör Zlatan Ibrahimovic sitt yttersta för att skydda sin familj.– Kolla på mina sociala medier… ser du bilder på min fru eller mina barn där?, säger han till BBC.