Tipsa en kompis

2018-06-10

Nannskogs betyg på Zlatans start: ”Kan ännu mer”

Sju mål och tre assist på elva matcher – men också utvisad, avstängd och frustrerad.
När Daniel Nannskog betygsätter Zlatan Ibrahimovics start i LA Galaxy får han betyget stark trea på en skala ett till fem.
– Han har ett bra facit, men alla vet att han kan ännu mer än vad han visat, säger SVT:s expert.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Zlatan

Grundat år: 1981

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Saturday 9 February

Detta är fegt, Zlatan – ingen går på bluffen

Om en månad drar MLS-säsongen i gång.Det kan bli Zlatan Ibrahimovics sista.Men det var inte detta du lovade.Det var inte så här det skulle sluta, Zlatan.Hur var det egentligen med de där löftena om att avsluta karriären ”på topp”?

Tipsa en kompis

Tuesday 5 February

Zlatan avslöjar sina ord till VNL

Zlatan Ibrahimovic och Victor Nilsson Lindelöf spelade tillsammans i Manchester United i ett halvår.Nu berättar Ibrahimovic om råden han gav till sin svenske kollega när han först kom till klubben.–Jag förklarade: Du är här för att överleva, säger 37-åringen enligt Daily Mail.

Tipsa en kompis

Thursday 31 January

Talangen lämnar Sverige för Holland

Ibrahim Dresevic, 22, är på väg bort från Elfsborg.Enligt Borås Tidning är mittbackstalangen på plats i Nederländerna för att signera ett 3,5-årskontrakt med Heerenveen.

Tipsa en kompis

Wednesday 30 January

Svenskarna kan snuvas på Zlatans trots succén

Succé för Zlatan Ibrahimovic i MLS.Men nu kan tv-tittarna bli snuvade på svenskens matcher för säsongen 2019.Ännu har inget tv-bolag köpt rättigheterna för ligan – och enligt Olof Lundh så tackar Eurosport nej.– Det är inget vi kommenterar, säger Hanif Hosseini, sportchef Eurosport och Discovery Networks Sweden.

Tipsa en kompis

Friday 25 January

Zlatans bil är till salu – ligger ute på Blocket

Zlatan Ibrahimovic gamla lyxbil är till salu på blocket.Intresset? Inte direkt större bara för att Zlatan ägt den.– Den har en bra historia men det är inget som någon lägger upp 100 000 kronor extra för, säger säljaren Jacob Wessberg.

Tipsa en kompis

Sunday 20 January

”Det är tråkigt att det blir så för mina barn”

Zlatan Ibrahimovic är tillbaka i Los Angeles för att vinna.
I sin första intervju inför säsongen berättar svensken om spelet bakom nya kontraktet, sina känslor för barnen – och bjöd också publiken på en groda.
– Att komma sexa och sen vinna ligan är som att trilla in på ett... i Sverige kallar vi det bananskal, säger han enligt Los Angeles Times.

Tipsa en kompis

Tuesday 15 January

Zlatans Ronaldokänga – ”Vinner Serie A med förbundna ögon”

”Ibra” har inget till övers för Cristiano Ronaldos ord om att hans flytt till Juventus är en utmaning och levererar en känga till portugisen.
– Att flytta till Juventus är ingen utmaning alls, säger svensken enligt BBC.

Tipsa en kompis

Saturday 12 January

Mystiken: Ingen vill köpa Zlatans lyxhus

Det har legat ute till försäljning i 1,5 år och blev bostadssajten Rightmoves mest klickade objekt 2018.Så varför vill ingen köpa Zlatans och Helenas gamla lyxhus i England?– Jag håller med om att det är lite märkligt, säger sajtens presschef Sam Balls.