Tipsa en kompis

2018-06-12

Synlig Zlatan tror på Sverige i VM 

Vem möter Moskva-resenärerna allra först i bagagehallen på flygplatsen? Jo, en stor reklamvideo med Zlatan Ibrahimovic. Och vem ler brett från dataskärmen när man loggar in på Fifas VM-sida från presscentret? Jovisst – samme Zlatan där också.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Zlatan

Grundat år: 1981

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Sunday 16 September

”Det är en fullständigt makalös prestation”

Zlatan Ibrahimovic bjöd på show när han klackade in sitt 500:e mål i nattens MLS-match. Nu hyllas han stort för bedriften.– Det är ett sjukt snyggt mål, som bara en världsspelare som Zlatan kan göra, sa förre Galaxystjärnan Cobi Jones i tv-sändningen i USA.

Tipsa en kompis

Sunday 16 September

Zlatan tredje aktiva spelaren i världen att göra 500 mål

I natt gjorde Zlatan Ibrahimovic sitt 500:e mål.Svensken är nu den tredje fotbollsspelaren tillsammans med Leonel Messi och Christiano Ronaldo som gjort 500 mål eller mer under sin aktiva karriär.

Tipsa en kompis

Sunday 16 September

Zlatan konstsparkade in mål nummer 500: ”Jag är glad för Torontos skull”

Zlatan Ibrahimovic och hans Los Angeles Galaxy låg under mot Toronto men med hjälp av svenskens 500:e mål kunde de komma ikapp. Galaxy fick dock se sig besegrade med 3–5 och gick därmed miste om mycket viktiga poäng i jakten på slutspelsplats.
– Det påminner om ett mål jag gjorde i Ajax, men jag hade föredragit att vinna matchen, säger Zlatan med ett snett leende till TSN.

Tipsa en kompis

Thursday 13 September

Zlatan och Helenas hemliga liv förvånar

Han har kallats kaxig och svåråtkomlig i Europa.Men i USA charmar Zlatan Ibrahimovic fans och journalister.Samtidigt förundras experter över hemlighetsmakeriet kring hans privatliv – och varför familjen aldrig syns på bilder.– Han har varit väldigt försiktig. Vi vet inte var han bor och vi har inte sett till Helena eller barnen, säger LA Times-veteranen Kevin Baxter.

Tipsa en kompis

Thursday 13 September

”Han bär ansvaret – det är så det funkar”

Los Angeles Galaxy riskerar att missa slutspelet.Och för ett par dagar sen kom beskedet att tränaren Sigi Schmid lämnar klubben.Inga konstigheter om du frågar Zlatan Ibrahimovic.– Det är så det funkar, säger han enligt Corner of The Galaxy.

Tipsa en kompis

Wednesday 12 September

Avslöjar Zlatans märkliga bråk med superstjärnan

Zlatan Ibrahimovic hamnade under tiden i Milan i slagsmål med en lagkamrat.Och karatesparkade en annan i ryggen.Men frågan är om inte Gennaro Gattuso drabbades hårdast.– En gång lyfte Zlatan upp Gattuso och kastade honom i papperskorgen, säger Urby Emanuelson till Voetbal International.

Tipsa en kompis

Tuesday 11 September

Slår nu tillbaka – efter uppgifterna om Zlatan

Zlatan Ibrahimovic tränare i Los Angeles Galaxy, Sigi Schmid, har lämnat klubben.Sedan dess har det spekulerats i om det var den svenske stjärnan som låg bakom beslutet – något som klubbens ordförande nu tvingats dementera.– Han skulle aldrig göra något sådant även om han ville, säger Chris Klein till USA Today.

Tipsa en kompis

Monday 10 September

Ibrahimovics tränare avgår

Zlatan Ibrahimovic får en ny huvudtränare. Hans nuvarnade tränare i LA Galaxy, Sigi Schmid, avgår efter sex raka matcher utan seger. Han ersätts tills vidare av assisterande tränaren Dominic Kinnear, enligt klubbens webbplats.