Tipsa en kompis

2018-06-12

Synlig Zlatan tror på Sverige i VM 

Vem möter Moskva-resenärerna allra först i bagagehallen på flygplatsen? Jo, en stor reklamvideo med Zlatan Ibrahimovic. Och vem ler brett från dataskärmen när man loggar in på Fifas VM-sida från presscentret? Jovisst – samme Zlatan där också.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Zlatan

Grundat år: 1981

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Wednesday 14 November

Zlatans nya pris i natt –  fullträffen är årets mål

Tidigare i veckan blev Zlatan Ibrahimovic uttagen i "Säsongens lag" av MLS.Under måndagen prisades han som ligans bästa nykomling och i dag har den svenske stjärnan fått ta emot ännu en utmärkelse – priset för årets mål i MLS.

Tipsa en kompis

Tuesday 13 November

”Vi gick backstage och pratade efteråt”

De fick ta emot Zlatan Ibrahimovics pris på Fotbollsgalan.För Grunden Bois betyder det mycket – och Joakim Andersson, ordförande i föreningen, erkänner att det var nervöst att kliva upp på scenen i Globen.– Nu vill vi få ännu fler att börja spela fotboll, säger han dagen efter galan.

Tipsa en kompis

Tuesday 13 November

”Det går inte – då blir man utkastad”

Zlatan Ibrahimovic var på plats på Fotbollsgalan i Globen.Men nobbade både att sitta bland övriga gäster och att möta media.– Det är synd. Allt är på hans villkor, säger TV4-profilen Olof Lundh.

Tipsa en kompis

Monday 12 November

”Är ett onödigt sätt att uttrycka sig på”

Zlatan Ibrahimovic skämtade på scenen om att alla hade kommit till Fotbollsgalan för hans skull.Det föll inte i god jord hos Diamantbollvinnaren Nilla Fischer.– Det är ett onödigt sätt att uttrycka sig på, säger hon.

Tipsa en kompis

Monday 12 November

Zlatan blev dubbelt prisad

Zlatan Ibrahimovic fick för tolfte gången ta emot pris som årets forward på Fotbollsgalan. Han fick under galan också beskedet att han vunnit pris som årets nykomling i MLS.

Tipsa en kompis

Monday 12 November

Frågan får Zlatan att bryta ut i gapskratt

Zlatan Ibrahimovic delade ut sitt eget pris ”Number 10” till Grunden Bois.Då skämtade spelaren Johanna Ringström med Ibrahimovic.– Jag undrar när du ska skaffa dig ett riktigt jobb? frågade hon vilket rev ner jubel i Globen.

Tipsa en kompis

Monday 12 November

Zlatan årets nykomling – mitt under fotbollsgalan

Zlatan Ibrahimovic hade redan fått pris som årets anfallare på Fotbollsgalan.Och mitt under festligheterna fick han ett nytt pris.Som årets nykomling i MLS.

Tipsa en kompis

Monday 12 November

Zlatans krav för att komma till Globen

Zlatan Ibrahimovic krävde en speciallösning för att komma till Fotbollsgalan i Globen.Han vägrade sitta vid de vanliga borden.– Det var Zlatans önskemål att få en egen lounge. Och det var något vi var tvungna att tillmötesgå, säger TV4:s pressansvarige Ludvig Ternstedt.