Tipsa en kompis

2018-07-03

Klart: Så startar Sverige mot Schweiz

Inga skrällar i den svenska startelvan i åttondelsfinalen.
Så här ställer Sverige upp i jakten på kvartsfinal i VM. Det blir Gustav Svensson som ersätter Sebastian Larsson på mittfältet.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Birmingham

Grundat år: 1875

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Wednesday 15 May

Granen: ”Han hörde av sig och undrade”

Redo för spel.Då längtar Andreas Granqvist efter att ta sig an AIK och sin landslagskompis Sebastian Larsson.–Det blir nog ett antal goa diskussioner och dueller där ute på planen. Det ser jag verkligen fram emot, säger Granqvist.

Tipsa en kompis

Wednesday 1 May

”Zlatan skämmer ut dem – och det gillar de inte”

Zlatan Ibrahimovic är känd för att ställa skyhöga krav på sina lagkamrater – och kollegerna i Los Angeles Galaxy har fått vänja sig vid utskällningar och hyttande nävar.Åsikterna går isär kring svenskens tuffa ledarstil.– På ett sätt skämmer Zlatan ut sina lagkamrater. Och det gillar de inte, säger en person med insyn i Los Angeles Galaxy.– Han utvecklades som ledare när han blev lagkapten under Erik Hamrén. Han gjorde allt för att laget skulle vinna, säger landslagsvännen Sebastian Larsson.

Tipsa en kompis

Thursday 11 April

”Herregud – det är inget konstigt”

Simon Thern anklagade AIK-spelarna för att låtsas vara skadade.Nu slår Sebastian Larsson tillbaka.–Då får man gå runt och fråga var och en om de hade ont eller inte, säger han till Aftonbladet.

Tipsa en kompis

Monday 8 April

Sebs kritik: ”Det är inte bra för Sverige”

NORRKÖPING. Ett förväntat toppmöte, men det sprakade inte om Norrköping-AIK.I en match med många dueller hamnade Sebastian Larsson och Simon Thern i munhugg med varandra.Efter matchen riktade Larsson kritik mot domarinsatsen och konstgräset.– Det är dåligt för Sverige, säger han.

Tipsa en kompis

Monday 25 March

Svenska utspelen – mot Norge: ”Inte Lagerbäck”

Sverige vann hemma mot Rumänien och nu väntar Norge borta på tisdag.Ett möte som blir extra prestigeladdat av flera anledningar.En av anledningarna stavas Lars Lagerbäck.– Det är Norge som är prestigen, inte Lagerbäck, säger Sebastian Larsson.

Tipsa en kompis

Sunday 24 March

Unga duon hyllas av Larsson

I lördagens match mot Rumänien fick flera orutinerade landslagsspelare chansen. Efter matchen hyllade den mer rutinerade mittfältaren Sebastian Larsson både Robin Quaison och Alexander Isak.
– Det är killar som har kommit in med stort självförtroende, säger han till SVT Sport.

Tipsa en kompis

Saturday 23 March

”Många som tycker jag är spännande”

Framtiden är här.Alexander Isak, 19, gjorde i sin tävlingsdebut för A-landslaget och var några få centimeter rumänska fingrar från att bli målskytt.– Isak har något som vi inte haft i truppen, säger Sebastian Larsson.

Tipsa en kompis

Friday 22 March

”Var jättevass – gjorde en riktig dunderträning”

Alexander Isak har gjort succé i Holland - och under A-landslagets träningar.Ny hyllas han av Sebastian Larsson.- Det syns att det finns kvalitet där, säger Larsson i programmet ”Studio AIK” på FollowUsAIK.