Tipsa en kompis

2018-07-09

Bajen förlorade efter mardrömsminuterna

Underläge borta mot Hammarby.Då vände allt för Östersund – på mindre än tre minuter.VM-stjärnan Saman Ghoddos rullade in segermålet 2-1 efter ett mönsteranfall.– Det är så vackert spelat. Östersund briljerar, säger kommentatorn Åke Unger i C More.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Hammarby

Grundat år: 1897

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Wednesday 6 February

Hammarby visar att de vill utmana om guldet

DUBAI. Hammarby vill vara med och slåss om SM-guldet.Med värvningen av Alexander Kacaniklic visar klubben att de menar allvar.Och Hammarby har inte värvat klart. Räkna med ytterligare ett par klassvärvningar innan fönstret stänger.

Tipsa en kompis

Wednesday 6 February

Hammarby överens med förre landslagsstjärnan

DUBAI. Alexander Kacaniklic är överens med Hammarby.Om inget oförutsett händer så skriver han på för Bajen inom den närmsta veckan.

Tipsa en kompis

Monday 4 February

”Jag vet att folk tycker vi spelar en jävla tiki-taka”

Stefan Billborn är tydlig med vad som gäller: Hammarby ska äga sin egen framgång.SportExpressen träffade Hammarby-tränaren för att prata om en ny säsong som ställer helt nya krav på klubben och hans ledarstab.– Går det åt helvete så går det åt helvete men vi ska i alla fall göra ett försök.

Tipsa en kompis

Saturday 2 February

Uppgift: Bajen värvar duon – efter succén

Neto Borges var en succévärvning för Hammarby.Så nu värvar de brasilianskt på nytt.Klubben Clube Atlético Tubarão skriver på Twitter att Bajen har gjort klart med duon Zé Vitor och Jean Carlos De Brito.

Tipsa en kompis

Friday 1 February

Därför ville Blåvitt sälja mittfältaren

GÖTEBORG. Ingen jätteförsäljning – men IFK Göteborg blir av med en tung lönepost.När Vajebah Sakor, 22, lämnar klubben för OFI Kreta frigör Blåvitt löneutrymme.Enligt GT:s uppgifter var han en av de bäst betalda spelarna i truppen.Junes Barny, 29, nobbade betydligt mer pengar i Hammarby för att spela i IFK Göteborg.

Tipsa en kompis

Thursday 31 January

Blåvitt värvar förre Bajen-mittfältaren

IFK Göteborg har gjort klart med ett nyförvärv.Mittfältaren Junes Barny från Hammarby ansluter.– Vi får in en spelare som passar väldigt bra in i den fotboll som IFK Göteborg vill spela och stå för, säger Blåvitts tränare Poya Asbaghi.

Tipsa en kompis

Thursday 31 January

Därför väljer stjärnorna allsvenskan före cashen

DUBAI. Djurgården har gjort klart med Astrit Ajdarevic.MFF har skrivit kontrakt med Erdal Rakip, Hammarby slutförhandlar med Alexander Kacaniklic - och IFK Norrköping har värvat hem Christoffer Nyman och Sead Haksabanovic.Allsvenskan glöder.Och mycket av det är tack vare de allsvenska supportrarna.

Tipsa en kompis

Wednesday 30 January

Efter skallningen: Suljevic frias från misshandel

Dalkurdspelaren Smajl Suljevic, 24, skallade Hammarbyspelaren Imad Khalili, 31, på parkeringen efter en allsvensk match i somras.
Mittfältaren stod åtalad för misshandel, men friades i dag i Gävle tingsrätt.