Tipsa en kompis

2018-10-10

45 hysteriska timmar som skakade Blåvitt

Väktare, poliser, sparkade tränare och sportchefen på Hawaii.Under ett dygn hände precis allt.Här är historien om 45 timmar som skakade IFK Göteborg.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

IFK Göteborg

Grundat år: 1904

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Saturday 12 January

Här pratar Blåvitts trotjänare japanska

Ljusshow, rökmaskin och pampig entré.Emil Salomonsson, 29, har presenteras av sin nya klubb.Och högerbacken passade på att prata japanska.

Tipsa en kompis

Friday 11 January

”Allt har varit klockrent – jag är mycket nöjd”

Provspelet i Blåvitt är avklarat.Frågan är vad som händer nu med Henrik Millbert, 25, och Christian Rubio Sivodedov, 21.–Allt har varit klockrent. Jag är mycket nöjd, säger Millbert.

Tipsa en kompis

Friday 11 January

Hyséns svar – efter Blåvitts mobilförbud

GÖTEBORG. IFK Göteborgs tränare Poya Asbaghi, 33, vill minska användandet av mobiltelefoner i spelartruppen – och har i praktiken infört ett förbud på Kamratgården.Ett beslut som Blåvitt-ikonen Glenn Hysén, 59, applåderar.– Jag håller med Poya till 100 procent – men de blir ju inte bättre fotbollsspelare för det, säger han.

Tipsa en kompis

Friday 11 January

Hysén: Det är han som sticker ut nu

Tobias Hysén, 36, är tillbaka på Blåvitts träningar – som anfallstränare.Under fredagen höll ikonen i sitt första pass.–Jag kan tillföra perspektiv från spelarhåll, säger han.

Tipsa en kompis

Thursday 10 January

Blåvitts drag: Mobilförbud

GÖTEBORG. IFK Göteborg måste arbeta med små resurser för att på sikt kunna bli ett topplag igen.Ett av huvudtränaren Poya Asbaghis drag för att skapa större fokus bland spelarna?Minskat mobilanvändande.

Tipsa en kompis

Thursday 10 January

IFK Göteborg på jakt efter utlandsproffset

IFK Göteborg är på jakt efter en vänsterfotad mittback.GT erfar att Bradfords, Thomas Isherwood, är ett av namnen som klubben följer noga. Svensken får ingen speltid i England och kan lämna Bradford gratis för att leta efter en ny klubb.– Jag kan inte säga något, säger Poya Asbaghi.

Tipsa en kompis

Tuesday 8 January

Målvaktsjätten i träning med IFK

GÖTEBORG. Giannis Anestis, 27, har gjort sin första träning med IFK Göteborg.Och sin första träning någonsin inomhus.Nu vill den grekiske målvaktsjätten skapa trygghet i Blåvitts defensiv.– Det känns som en spännande utmaning, säger Anestis.

Tipsa en kompis

Tuesday 8 January

Blåvitt kan vara på väg att göra årets värvning

Hemvändare som blockerar inkommande samtal?Fler skämt om Ica-löner än ersättare till Emil Salomonsson?Att det är långt kvar till ett slagkraftigt IFK Göteborg är en underdrift – men frågan är om man inte är på väg att göra en av årets bästa värvningar.