Kommentarer till: Djurgården krossade Göteborg

Anmäl

2011-06-14 19:47:26 Kommentarer till: Djurgården krossade Göteborg

underbart äntligen fick vi vinna.D

Du måste vara inloggad för att svara

Djurgårdens IF

Grundat år: 1891

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

22:40

”Jag sa till Bosse att ge mig ett livstidskontrakt”

Mohamed Buya Turay har fått en fin start sin nya klubb Djurgården.Här är ett samtal med anfallaren om succéstarten, hans målgest och hur gärna han vill stanna kvar i Djurgården – men att det antagligen inte finns möjligheter till det.– Jag sa till Bosse att ge mig ett livstidskontrakt, säger han.

Tipsa en kompis

12:23

Allsvenska profilen var bättre än Kläbo

På två allsvenska matcher har han redan hunnit presentera sig med två mål.Men innan flytten kunde bli av slet Aslak Witry med att välja mellan Djurgården och Rosenborg.– Till slut ville jag nästan gråta, säger 23-åringen som även berättar om stödet från familjen, samtalet som avgjorde valet samt vad han ska göra efter karriären.

Tipsa en kompis

Thursday 18 April

Djurgårdsfansens dilemma – Globen upptaget för Djurgården

Djurgården är klart för sin första SM-final i ishockey på nio år samtidigt som klubben även leder allsvenskan i fotboll. Då drabbas fansen av ett tufft dilemma på söndag.
Exakt samtidigt som den första hockeyfinalen avgörs mot Frölunda i Göteborg möter nämligen Djurgårdens fotbollsherrar Häcken – i samma stad.

Tipsa en kompis

Thursday 18 April

Blåvitt överklagar Kharaishvilis gula kort

I mötet mot Djurgården blev Giorgi Kharaishvili utvisad efter att ha fått sitt andra gula kort – felaktigt enligt Blåvitt själva.Nu försöker Blåvitt göra allt de kan för att få med honom till matchen mot Helsingborg.– Vi tycker inte att Giorgi borde ha åkt på ett andra gult kort, säger klubbdirektören Max Markusson.

Tipsa en kompis

Tuesday 16 April

Söder fick en hård boll i huvudet: ”Hjärnskakning inte att leka med”

Robin Söder, 28, fick en boll i huvudet och drabbades av hjärnskakning.Anfallaren missade mötet med Djurgården och det är oklart när han är tillbaka.– Sådana här skador är ganska allvarliga, säger tränaren Poya Asbaghi.

Tipsa en kompis

Tuesday 16 April

”Finns det en möjlighet ska vi försöka vi ta den”

Giorgi Kharaishvili, 22, drog på sig två gula kort mot Djurgården och visades ut.Nu funderar IFK Göteborg på att överklaga beslutet för att få stjärnan spelklar till mötet med Helsingborg.– Ser vi en möjlighet kommer vi att försöka ta den, säger tränaren Poya Asbaghi.

Tipsa en kompis

Monday 15 April

”Jag är lite i chock – ska man skratta eller?”

IFK Göteborg såg länge ut att få med sig 1-1.Men i slutminuterna satte Mohamed Buya Turay avgörandet för Djurgården.Efter matchen tyckte Blåvitt-spelarna att man förtjänade mer.– Det känns väldigt orättvist, säger Patrik Karlsson Lagemyr.

Tipsa en kompis

Monday 15 April

Mycket pekar på att han är det Djurgården letat efter

Från natt till dag till nattsvart igen.Men när Djurgården såg ut att tappa ännu en hemmaledning var det någon som tände lampan och skickade upp dem i serieledning.Han heter Mohamed Buya Turay.